• Zomerkamp Voetbal Berestein

  VV Altius gaat samenwerken met Voetbal-Berestein. Deze voetbalschool wordt een extra aanvulling op wat Altius nu al aanbiedt. 

   

  Voetbal-Berestein bied jou de kans om jezelf te ontwikkelen als voetballer of keeper door middel van 1 op 1 trainingen en voetbalkampen!

  Voetbal-Berestein is opgericht met het doel; zorgen dat kinderen uit de regio Hilversum en omstreken meer opties krijgen om door te ontwikkelen op het gebied van voetbal, en ook vooral plezier hebben in het uitvoeren van de sport. Wij zien dat de gezondheid van kinderen verslechtert, omdat zij te vaak binnen zitten. Met Voetbal-Berestein willen wij zorgen dat kinderen plezier krijgen in sport en hun spelcomputer inruilen voor een bal.

  Om ervoor te zorgen dat wij onze doelstelling halen is er wel een accommodatie nodig waar wij onze activiteiten kunnen aanbieden. Wij hebben daarom een samenwerking met VV Altius gesloten, wat betekent dat onze activiteiten bij VV Altius gaan plaats vinden.

  Wat bieden wij aan?

  Voetbalkamp: 3-daags voetbalkamp

  Dit wil je niet missen! Op 20, 21 en 22 juli 2022 is er voor iedereen van 6 tot en met 13 jaar Voetbalkamp Berestein!

  Op dag 1 en 2 word je getraind door de beste trainers ui 't Gooi, met in de middag een speciaal voetbalprogramma. Op dag 3 is het de hele dag feest op sportpark Berestein tijdens de spel dag.

  1 op 1 trainingen:

  Wil jij jezelf blijven ontwikkelen in jouw voetbalcarrière? Dan zijn de 1 op 1 trainingen van Voetbal-Berestein vast iets voor jou! Je wordt getraind met een persoonlijk samengesteld ontwikkelingsplan. Er is ook aan de keepers gedacht, want wij hebben onze eigen keeperstrainer!

  Voor meer informatie over Voetbal-Berestein:

  www.Voetbal-Berestein.nl

  Instagram: @voetbalberestein

  Mail: info@voetbal-berestein.nl