• Woudenberg O9-1 - Altius O9-1

  Een doordeweekse wedstrijd tegen Woudenberg O9-1. Om 17.30 werd er afgetrapt. Romen en Jesse H waren helaas niet aanwezig. Kyle kwam ons versterken.
  De tegenstander was groot en fysiek sterk en voetbalden ook uitstekend. Daartegenover was het aan Altius om wat terug te doen.
  Helaas viel al vrij snel de 1-0 voor Woudenberg. Maar Altius laat zich nooit kennen en scoorde al snel uit een fraaie bal voor van Thijs H de 1-1 via Ties.
  Altius had hierna een mindere fase. Veel duels werden verloren en vaak kwamen we te laat om de duels ├╝berhaupt aan te gaan. Toch werd er wel hard gewerkt, maar zat het gewoon niet helemaal mee deze wedstrijd.
  Na verloop van tijd stond Altius dan ook 4-1 achter. Maar, Toen kwam het mooiste moment van de wedstrijd. Voetbal van wereldklasse. Positiespel zoals men dat graag ziet. Samen voetballen is het simpelste dat er is, maar ook het aller moeilijkste. En toch legde Altius in een mindere wedstrijd de volgende aanval op de mat!
  Thijs speelde de bal in op de rechtsback, Sergio. Sergio passte de bal naar voren in de voeten van Jesse E. Jesse handelde enorm snel en speelde de bal goed door op Ties. Ties behield uitstekend het overzicht en speelde de bal door naar Twan die aan de linkerkant stond. Ook deze bal was precies op maat evenals de voorgaande passes. Twan nam de bal goed aan en schoot de bal in de korte hoek in.
  Kort gezegd, een aanval uit het boekje, een aanval waar iedere trainer/coach trots op is!
  Helaas viel hierna de 5-2, maar toch bleef Altius keihard werken. Een goede kapbeweging van Ties en vervolgens een pass op Thijs H zorgde voor een enorme kans, Thijs benutte deze dan ook en scoorde de 5-3.
  Het slotakkoord was toch voor Woudenberg. De eindstand van de wedstrijd was 6-3.
  Altius speelde niet zijn beste wedstrijd, maar werkte keihard. Een wedstrijd verliezen wanneer je keihard werkt is altijd complimenten waard!