• Word jij net als Lars de beste lotenverkoper van Altius?

  Vorige jaar heeft Lars koetsier de meeste grote club actie loten verkocht, wie gaat Lars opvolgen en helpt Altius. Maar natuurlijk gaan wij Lars ook belonen voor zijn super inzet. A.S Zaterdag is Lars de pupil vd week en voor de wedstrijd van eerste team krijgt Lars zijn beloning voor zijn prestatie.

  Tevens beginnen wij zaterdag 19 september 2020 met start de Grote Clubactie. Ook dit jaar wil Altius natuurlijk weer zoveel mogelijk loten verkopen.

  Hoe gaan wij dit doen?
  Het verkopen van de loten is heel eenvoudig. Wij werken met:
  Verkoopboekje: Met het verkoopboekje ga je langs bij familie, vrienden en buurtbewoners. De koper vermeldt zijn gegevens en rekeningnummer op de pagina ‘Eenmalige Machtiging’ en het bedrag wordt eenmalig van de rekening afgeschreven. Het lotnummer staat op het bankafschrift van de koper. Wanneer de koper een lot heeft gekocht, geef je de persoon een bedankbriefje (zit rechts naast het invul vak voor ‘Eenmalige Machtiging’. De koper kan dan zelf de deurzegel uitscheuren en met een plakbandje aan zijn voordeur plakken. Let wel op: Hou wel keurig afstand in verband met de huidige corona regels!

  ● bel aan

  ● doe een stapje terug

  ● vertel op een afstandje dat je loten wilt verkopen

  ● vraag de koper het boekje in te vullen (incl volledig IBAN bankrekeningnummer)

  ● wens de koper succes in de loterij en bedank hem of haar voor het steunen van Altius.

  Online: Je ontvangt van ons een e-mail met daarin een link naar onze online persoonlijke verkooppagina. Nodig al je familie, vrienden en kennissen uit om op deze pagina een lot van onze club te kopen. Het bedrag wordt eenmalig van de rekening van de koper afgeschreven. Het lotnummer wordt op het bankafschrift vermeld.

  Superlot: Met een Superlot worden 50 loten in één keer verkocht. Het heeft een verkoopwaarde van € 150,- waarvan 80% naar de club gaat. Kopers kunnen Superloten via eenmalige machtiging of contant kopen. Betaalt de koper per eenmalige machtiging, dan incasseert de Grote Clubactie € 150,- bij de koper en staan de 50 lotnummers op het bankafschrift. Betaalt de koper contant betalen, dan stuurt de Grote Clubactie 50 contante loten naar het adres van de koper. De clubcoördinator moet verkochte Superloten altijd registreren op clubactie.nl. Ieder verkocht Superlot geeft kans op het Grote Clubfeest t.w.v. € 5.000,-!

  Wanneer is de actie?
  De Grote Clubactie 2020 start op zaterdag 19 september. Vanaf die dag mag je beginnen met de lotenverkoop. 

  Aan wie mag je verkopen?
  Je mag de loten verkopen aan wie je wilt, te beginnen bij je familie, vrienden, buren enz. Daarnaast kun je langs de deuren gaan in jouw buurt, zodat je zoveel mogelijk loten verkoopt. Let op: lotenkopers moeten wel 18 jaar of ouder zijn!

  Verkoopboekje inleveren/ uiterste inleverdatum
  Is je boekje vol of ben je klaar met verkopen? Lever het dan in bij de jeugdvoorzitter vóór 15 november 2020, of in de oranje brievenbus bij wedstrijdzaken. Altius zorgt ervoor dat het verder in orde komt. Wil je meer verkopen? De jeugdvoorzitter kan jou een nieuw boekje geven.

  Verkoop 20 loten en ontvang van ALTIUS een gratis entreekaart voor een dagje uit* en een 2e artikel gratis op masita.com!
  Help het doel van jouw vereniging te behalen door zoveel mogelijk loten te verkopen. De 20-loten-waardebon is dit jaar nog leuker! Heb jij al 20 loten of meer verkocht dan ontvang je een 20-loten-waardebon. Met de waardebon krijg jij flinke korting op leuke dagjes uit zoals jumpsquare, gratis entreekaartjes en leuke aanbiedingen bij het uitzoeken van een nieuwe sportoutfit. Nieuwsgierig wat er allemaal op de waardebon staat? Alle gave acties en kortingen die jij verdient wanneer je 20 loten of meer hebt verkocht kun je bekijken op: https://www.clubactie.nl/lotenverkopers/win-acties/

  Prijzen voor lotenverkopers; win een Nintendo Switch met een spel naar keuze!
  Lotenkopers kunnen prijzen winnen. Maar ook jij, als lotenverkoper, kan geweldige prijzen winnen! Doe mee aan de Kids-verkoopwedstrijd en maak kans! De hoofdprijs is een Nintendo Switch met spel naar keuze.2e prijs: Een fiets 3e-40e: 4 entreekaarten Bobbejaanland 41e-65e: Masita trainingspak 66e-165e: Masita cadeaubon t.w.v. € 25,-Ga voor meer informatie naar clubactie.nl/lotenverkopers

  Verkoop samen loten
  Je kunt ook samen met je team leuke prijzen winnen. Ga samen op pad en haal zoveel mogelijk op voor Altius. Om kans te maken op een van de teamprijzen kijk je vanaf 14 september op clubactie.nl/lotenverkopers onder win-acties en schrijf je je team in voor een van de verkoopwedstrijden!

  Clinics van topsporters!
  Ook dit jaar zijn er diverse sportclinics te winnen! Van voetbal tot turnen, en van korfbal tot en met hockey. Vanaf 19 september vind je een volledig overzicht op clubactie.nl/lotenverkopers onder win-acties.

  Interne  Verkoopwedstrijd bij Altius:

  We organiseren ook een eigen verkoopwedstrijd. Verkoop je als team de meeste loten (gemiddeld genomen per teamlid), dan kan je samen met je team naar de film! We zullen jullie wekelijks op de hoogte houden van de verkoopstand.

  VerkoopTip!
  Leg de lotenkopers aan de deur uit wat er met het geld gebeurt. Mensen willen graag weten waar hun geld aan besteed wordt. Ons doel van de Grote Clubactie in 2020 is Materialen voor de jeugd en renovatie puppybak(waar ook onze jeugd in voetbalt) en een groot slotfeest.
  Wij hopen op een geweldig resultaat. Heel veel succes met de verkoop van de loten.
  Jouw inzet is goud waard HELP Altius en de JEUGD van Altius.

  Met vriendelijke groet,
  De Activiteiten commissie  

  activiteiten.altius@gmail.com