• Woord van de voorzitter

  Hierbij alweer de tweede nieuwsbrief in deze opzet, wat heerlijkšŸ˜Š

  Gebeurt er wel iets bij Altius? Er zijn zoveel zaken die beter kunnen, werkt Altius daar wel aan? Ik wil best wel helpen maar wat moet er gebeuren en waar kan ik me melden? Dit waren veel gehoorde opmerkingen de afgelopen jaren.
  Wat ook in deze nieuwsbrief weer te lezen is, is dat er op heel veel vlakken gewerkt wordt aan een betere vereniging. Het gaat stapsgewijs maar ieder kwartaal vooruit en dat is wat we nastreven. Niet continu de brandjes blussen en de korte termijn aandacht geven maar ook stilstaan bij die langere termijn. Dit is ook wat bij de nieuwjaarsreceptie de strekking was van het verhaal van het bestuur. Op vele vlakken met beheersbare stappen voorwaarts.

  Mooi te vermelden is dat we in de kantine sinds eind vorig jaar heerlijke koffie hebben en dat iedereen hier enthousiast over is. De komende periode wordt ook gekeken naar een gezondere kantine. Daarnaast staat ook verbinding weer bovenaan de agenda met een seniorenavond 10 februari en een mooi feest voor de ambassadeurs van onze vereniging in maart. De vrijwilligers zijn immers de echte motor waar Altius op draait.

  Daarnaast wordt binnenkort gestart met het project \'kleedkamers\'. Dit zal een verbouwing en uitbreiding zijn van de oude kleedkamers. Als iemand in dit project wilt deelnemen kan hij zich melden bij het bestuur. De doelstelling is over twee jaar de kleedkamers een mooie upgrade te hebben gegeven. Daarnaast blijven we bezig met de kleinere projecten zoals schilderen, nieuwe kleedkamers en een upgrade van de ruimte op de eerste verdieping.

  Voorgaande zijn slechts een paar voorbeelden van de korte- en lange termijn waar we mee bezig zijn en dat maakt dat ik trots ben bij Altius voorzitter te mogen zijn. Dit gevoel zien we ook bij al die andere vrijwilligers. Dan hoop ik jullie allemaal aanstaande zaterdag te zien bij de thuiswedstrijd van het eerste tegen Hilversum om een plaats in de top van het klassement. Na de wedstrijd zal er ook muziek zijn in de kantine.