• Weer een mooi oranje gloed over de velden van VV. Altius

  Op zaterdag 31 oktober stond de tweede editie van het interne Toernooi bij VV Altius op het programma. Vorige week was het al een mooie sportieve dag, maar deze zaterdag streden er maar liefst 22 teams in onderlinge wedstrijden om een mooi resultaat  Het was in alle opzichten een prachtige dag. Het herfst zonnetje scheen, het voetbal was van een hoog niveau en langs de lijn stonden geen bezoekers. Dit blijft een vreemd gezicht, meer eerlijk = eerlijk de voetballers voetballen er niet minder om. Zo’n onderling toernooi biedt ook de  mogelijkheid om bepaalde dingen uit te proberen. Vandaag werden de JO17-1 & JO14-1 (allebei uitkomende in de hoofdklasse) gemixt om een onderlinge wedstrijd te spelen. Het werd een zinderend duel waar het talent van afspatten. Kortom er loopt genoeg talent voor de toekomst rond bij Altius!
   
  Buiten de wedstrijden om was een enthousiaste groep vrijwilligers aan de slag om alles tot in de puntjes te laten verlopen. Zo konden alle voetballers terecht voor een versnapering en stond bij het hek de handhavers te controleren of alles volgens de corona regels verliep. De dierbare EHBO was ook aanwezig. Juist op dit soort dagen zie je hoe trots iedereen moet zijn op vrijwilligers.
   
  De reacties na afloop van het toernooi waren dan ook louter positief. Redenen genoeg voor de organisatie en vrijwilligers om de tweede dag van het interne toernooi als geslaagd te zien. Hopelijk komt er ook weer een tijd om tegen andere verenigingen te kunnen voetballen, maar tot die tijd is het prachtig om zaterdags die grote oranje gloed over de veld te zien gaan. Blijf gezond en hopelijk tot volgende week zaterdag.
   
  Met sportieve groet!
  #oranjegloed #vvaltius1931
   
  Foto's vinden jullie in de beeldbank of via deze link