• WE GAAN WEER JEUGDTRAINEN!!!

  Beste Leden, 

  De jeugd mag weer trainen en dat gaan we uiteraard ook doen, maar wel op een veilige en verstandige wijze natuurlijk!

  Het Altius voetbalbestuur en de jeugdcommissie hebben overleg gehad om hier voor de Altius (jeugd)leden een invulling aan te geven. Hier is ruimschoots overleg over geweest waaronder ook met de gemeente. 

  De instructies van de KNVB en de richtlijnen van het RIVM, over de wijze waarop dit op een zorgvuldige en veilige manier georganiseerd moet worden, worden opgevolgd. 

  Door zoveel mogelijk contact te vermijden door in de auto te blijven, niet langs de velden te gaan staan en een tijdsruimte in te lassen tussen de verschillende trainingsgroepen verwachten wij hieraan te kunnen voldoen.
  De intentie is om vanaf woensdag 29 april weer een bal te laten rollen op ons kunstgrasveld en de puppiebak. Vanwege de gemeente haar keuze om de grasvelden vervroegd in onderhoud te nemen, zijn die niet beschikbaar. 

  Hiertoe is nu al duidelijk dat de velden bij Altius gesloten blijven voor:
  Leden die niet trainen en leden die geen rol hebben bij activiteiten, het toezicht of het accommodatiebeheer;
  Seniorentrainingen en/of –activiteiten, inclusief 7x7 en recreatievoetbal;
  Vriendschappelijke wedstrijden tegen andere verenigingen of onderlinge wedstrijden;
  Toeschouwers en ouders van spelers (NB: alleen “halen en brengen” op het parkeerterrein).
   
  Onder dit bericht vindt u de trainingstijden en de regels die gelden om de opstart van de toegestane verruiming van de coronamaatregelen tot een succes te laten worden.
   
  Kinderen tot en met 12 jaar mogen weer onder begeleiding voetballen, waarbij ze niet perse de 1,5 meter afstand hoeven aan te houden; (alleen trainen, geen wedstrijden)
  Voor jeugd van 13 tot en met  18 jaar is dit ook toegestaan, onder begeleiding mits zij wél op 1,5 meter afstand van elkaar blijven; (alleen trainen, geen wedstrijden)
  Trainingstijden zijn aangepast en zoveel mogelijk ingedeeld op 1 van de vaste trainingsavonden;
  Om de stroom van in- en uitgaande leden zoveel mogelijk in goede banen te leiden, is het schema  bewust in blokken met tussenperiodes opgesteld. Probeer daarom zo stipt mogelijk aanwezig te zijn;
  Ouders mogen alleen de jeugdleden brengen en ophalen via de parkeerplaats van Altius. Dit op basis van Drop off and Pick up principe;

  1e dag woensdag 29 april
  2e dag donderdag 30 april
  3e dag vrijdag 1 mei
  4e dag maandag 4 mei dodenherdenking
  5e dag dinsdag 5 mei gesloten (Bevrijdingsdag)
  vanaf 6 mei vervolgen wij weer het alternatief trainingsschema


  Zie hieronder de schema's

 • Aangepast schema
 • Aangepast schema 4 en 5 mei!!
 •