• Waterkoud in het weiland

  Op deze koude februari dag mochten onze dames nog een keer voor de najaars competitie aantreden tegen de dames van Hertha.

  Een klein probleempje; de lijst met afwezigen was nu dusdanig gegroeid dat er nog maar 10 dames beschikbaar waren. Naast de al eerder gestopte Ashley had nu ook Nikki besloten om er mee te stoppen en Annelotte, Maxime en Cheyenne waren om verschillende redenen ook niet aanwezig.

  Dus dan maar heel vriendelijk aan de tegenstander vragen om 10 tegen 10 te spelen en daar gingen ze (een groot deel van de wedstrijd) mee akkoord. Waarvoor nog hartelijk dank!

  Pauline was wat grieperig dus die ging maar keepen. Verder waren nog aanwezig; Raffaella, Maaike, Jasmijn, Meike, Feline, Charlotte, Luna, Keeetje en niet te vergeten Yrsa.

  De wind stond strak over het veld en maakte het nog kouder, gevoelstemperatuur zo rond het vriespunt en het veld bobbelde op enkele plaatsen als ware het een ijsvlakte…

  Al snel werd duidelijk dat de tegenstanders ietsje beter met de omstandigheden konden omgaan en vooral hun grote voordeel: af en toe een verse speelster in kunnen zetten. Ruststand 2-0 eindstand 4-0.

  Jammer, gevochten voor wat we waard waren maar alweer net niet.

  Nu snel naar de voorjaarscompetitie met een heleboel nieuwe tegenstanders!!

  Woman of the match : Keetje!!


  Topscoorders per 3-2 :

  Pauline 3 (+1 oefenwedstrijd)
  Yrsa 3
  Luna 3
  Raffaella 2
  Annelotte 2
  Charlotte 1
  Maxime 1
  Nikki 1
  Robbin 1