• vv Altius zet de volgende stap op weg naar Duurzaamheid met Degree-n

  Voor onze geheel vernieuwde businesslounge (de voormalige bestuurskamer) hebben we gekozen voor de duurzame verwarming van Degree-n, een bedrijf uit Hilversum dat zich toelegt op innovatie van energiezuinige infraroodverwarming. Degree-n heeft een deel van de investering omgezet in sponsoring, waarvoor we het bedrijf zeer erkentelijk zijn. U zult binnenkort een mooi nieuw reclamebord van Degree-n kunnen ontdekken.

  Degree-n produceert vooruitstrevende verwarmingsoplossingen die het dagelijks leven energiezuiniger maken. Zo bespaart de club kosten en draagt tevens een steentje bij aan een schonere toekomst. Het is de ambitie van Degree-n om met innovatieve, energiezuinige en duurzame verwarmingssystemen in het dagelijks leven bij te dragen aan een gezondere en verantwoorde maatschappij. Degree-n stelt met zijn producten iedereen in staat het dagelijks energieverbruik te verlagen.

  Degree-n heeft een combinatie ontwikkeld van nano- en infraroodtechnologie, die de bestaande infraroodtechniek verder heeft verbeterd. De door Degree-n ontwikkelde technologie maakt dat verwarmen door middel van infrarood voor het eerst energiezuinig is. De nano-infrarood warmtepanelen worden grotendeels in Nederland geproduceerd, waardoor ze een lage CO2-footprint hebben.

  De all electric-warmtepanelen kunnen gemakkelijk worden opgehangen aan de muur of het plafond en zijn beschikbaar in verschillende maten, kleuren of met een afbeelding naar keuze. Zo past de nieuwe verwarming perfect in het interieur.

  Het bestuur van Altius bedankt Degree-n voor zijn advisering en bijdrage en zal ook anderen zeker de duurzame oplossingen adviseren.

  Voor meer informatie over de duurzame panelen van Degree-n:
  www.degree-n.nl

  Vv Altius
  Het bestuur