• Vrienden van Altius, bedankt !!

  Na de recente  oplevering van de nieuwe entree van Altius en RCH, met de nieuwe vlaggen, heeft de Altius Vriendenclub van 100 nu ook de nieuwe fietsenstalling voor Altius gerealiseerd. Op de linkerfoto is te zien dat er nu een gedeelte van het parkeerterrein door middel van een hekwerk is afgescheiden van de autoparkeervakken. Het voorste deel is bestemd voor de fietsen, het achterste deel (tegen de heg aan), zowel links als rechts van de ingang van het huis van onze buurvrouw, is bestemd voor motoren (en brommers) en scooters. Dat staat ook aangegeven door borden.

  Veel oude betonnen U-profielen zijn samengevoegd tot plantenbakken. Als de tuincentra weer open zijn zullen we daar planten in doen. Dat zal het gehele plaatje nog verder verfraaien.

  De nieuwe betonnen elementen zijn bedoeld ter bescherming van het hekwerk, maar ook als mogelijke zitplaats voor wachtenden. Het hekwerk is geplaatst door Hexta Hekwerk, het fietsentrek is afkomstig van Falco, de betonnen elementen van Giverbo en de borden “Motoren & Scooters” van onze goede sponsor De Toekomst. Dank is ook verschuldigd aan onze onderhoudsmedewerkers onder leiding van Jan Glas.

  De rechterfoto laat zien dat er rekening is gehouden met de route van parkeerterrein P4 naar Altius; men kan in een rechte lijn over het bruggetje en de doorgang van de fietsenstalling naar Altius lopen.

  (Zoals de aandachtige toeschouwer misschien opvalt: op de foto ontbreekt 1 vlag. Helaas is de vlag van RCH door de storm omgewaaid; De Toekomst zal deze op korte termijn herstellen)

  Al met al hebben deze twee afgeronde projecten een zeer positieve uitstraling voor onze club. Een waardige entree voor de leukste club met ambitie!

  Altius Vriendenclub van 100: Bedankt !!

  Het bestuur