• Vrienden van Altius, bedankt !!

  Altius mag zich gelukkig prijzen met een zeer actieve Vriendenclub van 100. Nadat eerder al diverse schenkingen zijn gedaan - jullie herinneren je zeker nog wel de picknick banken en, vorig jaar nog, de speeltoestellen voor de jeugd - heeft de Altius Vriendenclub van 100 opnieuw een prachtig resultaat behaald.

  Jullie hebben het bij aankomst op ons complex vast al gezien : de entree is veranderd, de grote dennenboom is weg, het bord met Altius en RCH erop is verplaatst en aan weerszijden van het bord staat een 9 meter hoge vlaggenmast, één met een banier van Altius en één met banier van RCH.

  En ook de container is verplaatst; die staat nu helemaal rechts in de hoek van het parkeerterrein.

  Deze nieuwe opstelling, op bijgaande foto's te zien, is werkelijk een hele verbetering, een plaatje Altius waardig.

  De Club van 100 bedankt de mensen die de werkzaamheden hebben uitgevoerd, te weten: Arnaud Hendriksen van de Toekomst, Kees Bakker van Hoveniersbedrijf Bakker en onze eigen onderhoudsmedewerkers.

  Het bestuur is de Club van 100 zeer erkentelijk voor deze nieuwe schenking en hoopt ook in de toekomst blijvend te mogen genieten van een actieve Club van 100.

  Zoals nu reeds bekend is staat een nieuw project al in de steigers : een uitbreiding en upgrade van de stalling voor fietsen, brommers en scooters.

  We verheugen ons erop.

  Uiteraard zijn nieuwe vrienden bij de Club van 100 zeer welkom. Vele kleine bijdragen maken meer mogelijk voor onze mooie vereniging.

  Je kan je aanmelden via clubvan100.altius@gmail.com

  Altius vriendenclub van 100, nogmaals bedankt !

  Het bestuur.