• Vragen over de jeugdteams? Vraag het de leeftijdscoördinator

  VV Altius heeft een vijftal nieuwe leeftijdscoordinatoren aangesteld bij de jeugdafdeling voor het voetbalseizoen 2019-2020 waar u terecht kunt met uw vragen.

  Onze leeftijdscoordinatoren zijn verantwoordelijk voor de ondersteuning van de gehele jeugdafdeling en zijn betrokken bij het wel een wee van de selectie- als de breedteteams. 

  De leeftijdscoordinator is het eerste aanspreekpunt voor ouders/verzorgers na de leider van het team. Doen zich problemen voor die niet binnen het team op te lossen zijn of heeft u vragen, neem dan contact op met de leeftijdscoordinator. Indien nodig zal de leeftijdscoodinator een gesprek organiseren tussen alle betrokkenen.

  Daarnaast coordineert de leeftijdscoordinator, in overleg met de hoofdtrainers, de leiders en het TC lid, de voorlopige teamindelingen voor het nieuwe seizoen. Indien nodig in samenwerking en afstemming met de andere leeftijdscoordinatoren.

  Tevens begeleiden en ontvangen onze leeftijdscoordinatoren elk nieuw lid die in hun leeftijdsgroep valt. Voor elk nieuw lid geld dezelfde route: eerst aanmelden, daarna een gesprek en wordt er gekeken of er ruimte is bij haar of zijn leeftijdsgroep. 

  Om het voor de coordinatoren en voor de jeugdtrainers zo overzichtelijk mogelijk te houden, is er een verdeling gemaakt naar leeftijdscategorien. De verdeling is als volgt:

  Naast de aanstelling van de vijf leeftijdscoordinatoren wordt de organisatie versterkt met een algemeen leeftijdscoordinator in de persoon van Frank van Haitsma  Hoofdcoordinatoraltius@altius.nl .

  Frank heeft deze rol al eerder bij de jeugdafdeling van VV Altius vervult.

  De coödinatoren proberen het voor alle spelers en trainers zo goed mogelijk te regelen, zodat de kinderen zoveel mogelijk plezier kunnen hebben in het voetballen en hun talenten kunnen ontwikkelen.