• Voorzittersblog #2

  Beste (jeugd) leden en ouders,

  Het voetbalseizoen is voortvarend gestart en de eerste wedstrijden zijn gespeeld. Wij zijn blij dat alle velden in gebruik zijn ondanks de wisselende weersomstandigheden. Gezien de staat van de grasvelden is het belangrijk om met veel regen deze niet te gebruiken en wij willen alle trainers/spelers vragen om de aanwijzigingen op te volgen.

  In deze blog willen wij als bestuur kort stilstaan bij een tweetal onderwerpen te weten; energiecrisis en sportief/positief gedrag op/buiten de velden.

  Zoals jullie weten is duurzaamheid een belangrijk onderwerp geworden door de huidige energiecrisis. Ook wij worden als vereniging geconfronteerd met stijgende prijzen en dit heeft gevolgen. Wij zijn als vereniging bezig om de kosten in toom te houden maar wij zijn jullie hulp ook hard nodig.

  Laten wij samen erop gaan letten dat wij zuinig omgaan met het gebruik van energie. De grootste energievreters zijn verlichting, gas en water. Dit is dan ook de reden dat wij willen vragen om alleen na de wedstrijden te gaan douchen. Let erop dat je kort onder de douche staat en deze niet onnodig laat aanstaan. Ditzelfde geldt voor de lichten in de kleedkamers en het ballenhok. De lichten op de trainingsvelden vragen veel energie dus hiervoor hebben wij ook een plan gemaakt,

  Wiij willen graag ook jullie aandacht vragen voor sportief en positief gedrag binnen/buiten de velden. Respecteer elkaar, de tegenstander en scheidsrechter binnen het veld. Bij voetbal kunnen emoties snel oplopen maar probeer elkaar te coachen en spreek elkaar aan waar nodig. Ditzelfde geldt voor positief gedrag buiten het veld. Als vereniging doen wij ons uiterste best om alle zaken goed te regelen maar soms lukt dit niet. Help ons door de dialoog aan te gaan zodat wij het samen kunnen oplossen. Maak het bespreekbaar.

  Vrienden laat ons juichen Altius staat bovenaan!