• Vervoer uitwedstrijden!!

  In aanvulling op eerder gecommuniceerde maatregelen delen wij het volgende dringende advies met betrekking tot carpoolen naar uitwedstrijden.

  Ondanks de oproep om het aantal rij-ouders beperkt te hoiuden, willen wij toch dringend adviseren om zoveel als mogelijk met eigen vervoer te gaan naar uit-wedstrijden (en het liefst met de fiets naar thuis-wedstrijden).

  Gezien het grote aantal besmettingen heeft eigen vervoer absoluut de voorkeur boven met 4-5 man samen in een auto te gaan zitten. Als het echt niet anders kan, doe dan 's-ochtends een zelf-test, draag een mondkapje en eventueel raampje open voor goede ventlilatie.

  NB: check wel van te voren goed de website van de club die je gaat bezoeken. Formeel mogen de minimaal noodzakelijke rij-ouders weldegelijk op de club komen, maar sommige clubs hebben er toch voor gekozen rij-ouders bij de poort al te weren. Ook zal het bij sommige clubs tot parkeerproblemen leiden, dus ga op tijd wegf.

  Tot slot: we snappen dat dit advies op gespannen voet staat met de officele maatregelen en dat het ook niet optimaal is als je "buiten de club" moet wachten. Het is een dringend advies, maar we gaan er vanuit dat iedereen hier voor zichzelf en voor anderen een verstandige en verantwoordelijke keuze in kan maken.

  Het bestuur