• Verbetering is zichtbaar (alleen nog niet in resultaat)
  De derde wedstrijd deze week, eindelijk een thuiswedstrijd, werd onder een heerlijk zonnetje gespeeld. Vooraf was er best wel weer eens gepuzzeld door de technische staf want zowel Nikki als Ashley en Féline waren niet fit genoeg om te spelen. Zodat we dus nog maar 12 fitte speelsters over hadden. Als konijn uit de hoge hoed kwam de verassing: Celine was bereid om ons een keer uit de brand te helpen. (zelfs met een gekneusde pols..)

  Zo konden we dan uiteindelijk om iets na 14.35 beginnen aan de eerste competitiewedstrijd van het nieuwe seizoen tegen Kockengen/Kamerik. Een aarzelende opening van beide kanten in het beging waarbij de ploegen goed tegen elkaar waren opgewassen.

  Maxime begon deze week in de goal met als rechtsachter daarom Annelotte, Raffaella en Jasmijn in het centrum en Cheyenne als linksachter. Middenveld Yrsa, Pauline en Keetje en voorin Charlotte, Meike en Luna.
  Als wissels begonnen Maaike en Celine.

  Het spel golfde de hele tijd op en neer en echt grote uitgespeelde kansen waren er aan beide zijden niet maar de kansjes die er dan kwamen werden door Kockengen, zeker in de tweede helft, net iets effectiever afgewerkt.

  Ruststand was nog 1-1 dankzij een mooi goal gemaakt door Yrsa die in haar eerste thuiswedstrijd meteen raak schoot.
  Tweede helft ging het allemaal weer iets minder waardoor we uiteindelijk door persoonlijke fouten toch weer tegen een nederlaag aanliepen. Dit was echt niet nodig geweest dames!

  Volgende week geen wedstrijd maar over twee weken spelen weer een thuiswedstrijd, ditmaal tegen SCW MO19-1.

  We gaan elke week beter voetballen. Blijf zo doorgaan dan gaan die overwinningen heus wel weer komen!

  Woman of the match is deze week Yrsa geworden!! Gefeliciteerd en blijf zo doorgaan!

  Celine nog hartelijk dank voor het invallen !!!