• Van de voorzitter

  Beste Altius leden,

  We vinden het jammer dat niet meer iedereen kan genieten van zelf voetbal spelen of het aanmoedigen van vrienden en familie. Dit jaar begon nog wel zo mooi met ons 90 jaar jubileum wat een feest was dat! De successen van het eerste tegen de buren van Berestein werden uitgebreid gevierd, het vijfde blijft maar door bekeren en het derde is hard op weg naar promotie. In de jeugd zijn we trots dat we maar liefst twee onder twaalf teams in de hoofdklasse hebben spelen en zijn we blij om te zien wat een mooie aanwas van nieuwe leden we mochten verwelkomen.
  Ondanks de nieuwste corona maatregelen kan onze kerstloterij gelukkig wel doorgaan. Velen hebben weer hun uiterste best gedaan om er een waar spektakel van te maken met prachtige prijzen die vanuit een live uitzending met onder andere de burgemeester zullen worden uitgereikt. Dus pak nu je kans en koop je loten!

  Ik hoop jullie allemaal in het nieuwe jaar weer te mogen begroeten tijdens de nieuwjaarsreceptie. Wij zijn nog (onder andere) op zoek naar een nieuwe voorzitter voor de senioren, dus als je interesse hebt spreek ik je dan graag. Voor nu fijne dagen gewenst en op naar een mooi nieuw voetbal jaar waarin we weer veel kunnen juichen!


  Hartelijke groet,

  Eelke de Boer
  Voorzitter

   

  Loten zijn nog te koop tot aanstaande vrijdag 12.00 uur! Koop ze dus op tijd!

  Meer info over de prijzen en het kopen van loten   www.altius.nl/kerstloterij

  Kerstloterijshow   https://nep.nepgroup-webinars.com/altiuskerstloterij/join/ejubsavj