• Update toepassing corona-regels (4 september)

  Langzaam maar zeker komen alle teams weer toe aan het spelen van wedstrijden. Door de vele richtlijnen over veiligheid en hygiëne zijn er op ons complex meerdere maatregelen van toepassing.

  Bij aankomst op het complex hangt er een spandoek met verwijzing naar de hoofdregels.

  In de kantine, na de hygiëne-zuil, is de looproute duidelijk aangegeven; wedstrijdsecretariaat en damestoilet spreken voor zich. Het herentoilet is afgesloten en is verplaatst naar de toiletten bij de kleedkamers 1 t/m 8.

  De looproute voor de keuken en de grote bar is met pijlen aangegeven, aankopen worden met de pin afgerekend.

  Gebruik van kleedkamers en douches is ingewikkeld met de 1,5 meter regel voor 18 jaar en ouder. Omdat op wedstrijddagen alle kleedkamers in gebruik zijn kunnen maximaal 8 spelers zich tegelijk omkleden, daarna de volgende 8. Douchen maximaal 2 spelers tegelijk, maak hierover afspraken met je team, kom desnoods omgekleed naar de club toe.

  Het terras is voor het gebruik van food en drinks, deze dienen zittend gebruikt te worden, de banken mogen niet verplaatst worden en , zie de stickers, er zijn maar 4 zitplaatsen bruikbaar per bank.

  Ook ten behoeve van onze buren van de rugbyclub is op het terras de looproute (houdt rechts) aangegeven met o.a. pijlen. Let op omgekeerd geldt hetzelfde voor degenen die van de rugby naar de parkeerplaats teruglopen, maar ook voor de teams die op veld 4 hun wedstrijd gespeeld hebben.

  Registratie van contactgegevens voor sportclubs is ook een verplichting, er zijn meerdere varianten, Altius kiest er op dit moment voor om per seniorenteam 1 formulier in te laten vullen, tegelijk met het wedstrijdformulier, zodat we bij calamiteiten, dit team op de hoogte kunnen stellen, naast de GGD, om uiteindelijk alle spelers en leiders in kaart te brengen.

  Bezoekers krijgen bij gebruik van het terras een formulier om de gegevens vast te leggen.

  Het gebruik van het looppad naar veld 3 moet zorgvuldig gebeuren, de looproute is steeds rechts aanhouden en bij passeren geduldig zijn en elkaar de ruimte geven.

  Afsluitend is de leuze alleen samen krijgen we corona onder controle” we kunnen van alles organiseren, maar uw medewerking is het belangrijkste om als club te overleven en gezond en wel in 2021 het 90-jarig bestaan te vieren.

  Veel voetbalplezier ondanks alle regels.