• Trots jeugd-trainersnieuws.

  Alle jeugd-selectie trainers 2021 | 2022 zijn rond!
   
  Zoals eerder al was te lezen staat de organisatie bij Altius als een huis.
  Ondanks dat we nog in dit huidige seizoen zitten en het af en toe lastig is en soms de zelfde tegenstanders tegen kom. Blijven wij er alles aan doen om iedereen zoveel mogelijk te laten voetballen. In de tussentijd is de Technische Jeugd Commissie (TJC) de afgelopen periode ook druk bezig geweest met het komende seizoen. De TJC is dan ook erg verheugd om te kunnen mededelen dat het de trainersstaf voor komend seizoen zo goed als rond heeft. Voor alle leeftijdscategorieën is een hoofdtrainer aangesteld, welke zullen worden ondersteund door de assistent-trainers uit onze de Altius jeugd.  Tevens gaan wij deze week ook alle breedte trainers bekend maken. Wat zowel selectie teams als de breedte teams zijn belangrijk voor de jeugd van Altius.
   
  Hoofd Jeugdopleiding
  HJO Marco Gras TCO Ruben Bakker TCB Bryan van Wagtendonk
   
  O19-1
  Voor komend seizoen heeft de TJC een nieuwe hoofdtrainer met een geweldige assistent weten aan te trekken. De nieuwe trainer van de O19-1 wordt Glenn Hemmers is een jonge ambitieuze trainer. Tevens is er een akkoord bereikt met Henk Puijk. Een zeer ervaren trainer, die de 19 selectie boys klaar kunnen stomen voor de hoofdselectie van Altius
   
  O17-1
  Als hoofdtrainer O17 heeft Frank Booijen ook zijn contract verlengd en zal dus ook komend seizoen weer voor een groep staan. Frank is al jaren actief binnen de vereniging en zal zich ook komend seizoen weer volledig richten op het ontwikkelen en verbinding gaan maken tussen de overkomende spelers van de J015 en de JO17 spelers die blijven.
   
  O15-1
  Voor de O15 heeft de TJC Serge Walta aangesteld als nieuwe hoofdtrainer. Serge heeft als speler alle selectieteams doorlopen bij s.v. Olympia en heeft als trainer ondertussen ook al flink wat jaartjes ervaring bij 2 andere clubs. Vorig seizoen is Serge komen voetballen bij de Altius selectie vanuit hier kwam de logische vraag om Serge te benaderen als hoofdtrainer van de O15. Wij zijn blij dat Serge mee gaat bouwen aan de jeugd van Altius.
   
  O14-1
  Ruben Hazenberg heeft zijn contract verlengd en zal komend seizoen voor de groep staan als hoofdtrainer O14. Afgelopen seizoen was Ruben al geruime tijd trainer bij verschillende elftallen bij de jeugd van Altius. Ruben is een voorbeeld van een Altius trainer die vanaf het begin al weet wat hij zou willen als trainer. Deze getalenteerde trainer is een garantie voor groei en ontwikkeling voor elke speler in zijn groep.
   
  O13-1
  Komend seizoen zullen de beide heren Aron Heeren en Robin Lugten de O13 selectie onder hun hoede nemen. De beide heren zijn al lang een team die verschillende successen behaald hebben. Ze staan ook beide garant voor heel veel voetbal ervaring. De stap van een half veld naar een groot veld zijn door de beide heren al goed voorbereid. Tactisch en technisch zijn sleutel woorden die vaak worden gebruikt maar dit zie je ook terug op het veld bij hun eerdere groepen.
   
  O12-1
  Net als dit seizoen staat ook in het seizoen 2021-2022 Marnix Loos voor een groep als hoofdtrainer van de O12. Marnix is al jarenlang een vaste waarde van het Altius trainers gilde. Ook Marnix is een voorbeeld een jonge Altius trainer met heel veel ambitie. Als trainer en speler heeft Marnix de nodige ervaring opgedaan in de jeugd/Senioren en zal er alles aandoen om deze ervaring over te brengen op onze eigen jeugdspelers.
   
  O11-1
  Voor de hoofdtrainer O11 heeft de TJC Stijn Honing aangesteld. Stijn is een jonge enthousiaste trainer en was vorig seizoen selectie trainer bij SV Huizen. Met Stijn hebben we een selectietrainer die zeer goed overweg kan met onze jeugd tot 11 jaar. Gelukkig is dat niet alleen onze beleving, maar deelt hij deze mening zelf ook. Het gewenste resultaat is dan ook dat Stijn het nieuwe seizoen een jaar vol enthousiasme en met gedrevenheid onze JO11-selectie gaat begeleiden.
   
  O10-1
  Met deze trainer heeft de TJC een trainer in huis met een prachtige voetbalcarrière op zijn CV. Johan Krottje kan juist bij deze groep werken aan de basis begrippen van het echte selectie werk. Tevens heeft Johan als eigenaar van SPORTREVALIDATIE HILVERSUM een ruime ervaring om te gaan met de groei van deze jongen spelers. De combinatie van voetbal ervaring en zijn passie kun jij alleen maar zeer blij van worden.
   
  O9-1
  Dirkjan van Dijk was dit seizoen al betrokken bij het team van zijn zoon als verantwoordelijke trainer van de O8 selectie. Dit gebeurde met zoveel beleid en duidelijkheid dat je elke speler zag groeien op het voetbalveld. Juist bij  jonge spelers is ontwikkeling een groot goed. Dirk jan is een trainer waar onze TJC is content mee is en past in het totale plaatje.
   
  O8-1
  Met deze twee trainers op de O8 groep kunnen wij spreken dat het plaatje rond is voor het technische plan 2021 – 2022. Beide trainers werken nu al ruim 2 jaar samen met heel veel succes. De ruime ervaring van Altius man Niels Schuurman, Niels is al jaren selectie trainer bij Altius, en heeft vele talenten laten door groeien binnen de jeugd van Altius. Met Quentin Kruijer als jong talentvolle trainer is juist voor de O8 selectie het fundament voor de toekomst neer gezet.
   
  Altius Mini’s
  De heren Richard Villhaber & Folkert Folkertsma zorgen elke woensdag en zaterdagochtend voor een dosis voetbal zoals het hoort. Plezier, lol, voetbal in de pure vorm. Juist daarom is de TJC zo blij dat beide heren doorgaan en ook een garantie zijn voor groei binnen Altius. Dit gebeurt met een dosis voetbal ontwikkeling dat alle mini’s de stap naar het grote veld met heel veel gemak kunnen maken.
   
  De TJC is erg blij dat alle hoofdtrainers nu rond zijn voor het komend seizoen. Daarnaast zijn bijna alle functies van assistent-trainers ook zo goed als ingevuld en staat er voor komend seizoen een uitstekende trainersstaf. De assistenten en trainers voor de breedte teams worden aankomende week bekend gemaakt. De TJC wenst alle trainers veel succes komend seizoen