• Trainersstaf JO8 en JO9 bekend‼️

  We zijn blij te kunnen melden dat er 5 nieuwe trainers volmondig ja hebben gezegd om trainer te worden voor het seizoen 2019/2020. Zij willen graag hun voetbalkennis en -ervaring delen met de jonge leden bij Altius??️ 

  Het betreft de volgende trainers:

  • JO8-1 Justin van der Roest
  • JO8-2 Damian Vos
  • JO9-1 Ruben Hazenberg
  • JO9-2 Yannick de Gooijer
  • JO9-3 Roy Stekelenburg

  Justin speelde dit seizoen in het 2de van Altius en zal proberen volgend jaar de hoofdmacht te bereiken. Op dit moment is Justin de hoofdtrainer van de onder 10 en zal deze rol volgend jaar gaan vervullen bij de onder 8. Justin studeert aan het MBO sport en bewegen in Amersfoort.

  Damian en Ruben speelden dit jaar in de JO17-1 en zullen beiden proberen om volgend jaar een plekje te bemachtigen in de JO19-1. Daarnaast spelen zij al jaren bij de jeugd van Altius. Ruben is op dit moment assistent trainer van de JO11-1 en zal volgend jaar de nieuwe hoofdtrainer van de onder 8 worden. Ruben studeert aan het MBO sport en bewegen in Amersfoort.

  Damian is op dit moment de assisent trainer van de JO10-1 en zal volgend  jaar de nieuwe trainer worden van de JO8-2. Damian studeert aan het ROC sport en bewegen in Hilversum.

  Yannick speelt op dit moment in de JO17-2 en zal volgend jaar in de JO19 gaan spelen. Op dit moment is hij de trainer van de JO9-3 en zal volgend jaar de JO9-2 gaan trainen. Yannick doet op dit moment de HAVO op het Comenius College en zal volgend jaar eindexamen gaan doen. Wij wensen hem alvast heel veel succes!

  Roy speelt op dit moment in de JO16 en zal volgend jaar gaan spelen in de JO19. Hij loopt op dit moment stage bij Altius en traint verschillende jeugdteams en zal volgend jaar de JO9-3 gaan trainen. Roy studeert volgend jaar aan het MBO sport en bewegen in Amersfoort.

  Zoals iedereen kan begrijpen zijn wij enorm trots als club dat deze jongens zich verbonden hebben aan Altius en wensen ze heel veel succes en plezier toe volgend jaar??️