• Toptrainsters zoeken nieuwe toppers

  Bij V.V. Altius 1931 hebben we twee toptrainsters die nieuwe toppers zoeken! 

  Meidenvoetbal is de snelst groeiende sport van Nederland. Steeds meer meiden voetballen op straat, op het schoolplein of op pannaveldjes.

  Maar niets is leuker dan op een echt voetbalveld je kunsten te tonen. Bij Altius kan dat! Op mooie groene velden samen met heel veel andere meiden die elk weekend wedstrijden spelen in onze oranje clubkleuren.

  Bij Altius is het damesvoetbal een begrip. We zijn er trots op dat onze eigen selectie speelsters jonge meiden training geven en daarmee hun ervaring en plezier in voetbal doorgeven.

  We zijn op zoek naar meer meiden die bij ons willen komen voetballen. Daarom stellen onze toptrainsters zichzelf voor.

  Wij zijn Juliette Lieverst (19) en Merel Heuseveldt (18).

  Allebei volgen we de opleiding Sport & Bewegen en zelf voetballen we ook bij Altius in de VR2.

  Sinds 2 jaar zijn we de trainsters en coaches van het meidenteam Jo9-4M. Vanaf het begin af aan zijn we al met de meiden bezig.

  Het is erg leuk om te zien hoe de meiden vooruitgang boeken. 

  Het is nog niet zo bekend dat er ook een meidenteam bij Altius is. Wij hebben nu één meidenteam en willen volgend jaar graag nog meer meidenteams vormen. Dus zijn we nog op zoek naar meiden tussen de 8-12 jaar oud, die graag willen voetballen. 

  Kom een keer meetrainen! Stuur een mail naar jeugdvoorzitter@altius.nl

  Want wat is er leuker om met echte toptrainsters een betere voetbalster te worden die later misschien wel de nieuwe Lieke Martens wordt bij Oranje!!