• Te weinig gekregen

  De Vecht 1 - Altius 1 (1-1) 2-2
  Goals 2x Samir Didouch
  Geel voor Roy vd Brink en Jesse Slockers

  Zonder hoofdtrainer Herman Wallenburg die met griep op bed lag werd er vol goede moed naar de vecht vertrokken. Nog drie finales spelen in de hoop aan het eind een prijs te winnen.
  Het werd een wedstrijd van eenrichtingsverkeer, Altius viel aan en de vecht graafde zich in.
  Even wennen aan het veld maar na een kwartiertje begon het lopen met mooi aanvallend voetbal werden de voorwaardse in stelling gebracht het afmaken van de kansen lukte echter nog niet.
  Maar in de 38e minuut werd op links Jordy Arp gevonden die zich richting t 16 metergebied slalomde en op de goal schoot de uitstekend spelende keeper van de vecht lag weer in de weg maar in de rebound scoorde Samir de 0-1.
  Een mooie start die gevolgd werd door nog meer kansen maar de voorsprong werd niet uitgebouwd, in tegendeel want vlak voor rust werd er door onze eigen fouten een mogelijkheid geboden aan de vecht die er dankbaar gebruik van maakte en de 1-1 scoorden.

  Na de thee veranderde het spelbeeld niet, een aanvallend Altius wat het maar niet lukte om de kansen te verzilveren en van mooi aanvallend voetbal in de eerste helft werd het geforceerd proberen te scoren maar elk schot werd geblokkeerd en elke bal door hun keeper gepakt.

  Totdat wijzelf de Vecht weer een kans gaven en hun enige spits pakte de kans en zette de gastheer op voorsprong.

  Totaal onverdiend maar ja zo werkt t spelletje helaas niet. Met een tweede geel voor speler van de vecht stonden ze nog met 10 man maar daar werden ze nog onverzettelijker van. Met de twaalfde man langs de kant en op de bank werd er getracht onze spelers te provoceren en t voetballen onmogelijk te maken maar Altius toonde karakter en richte zich op en ging vol voor de gelijkmaker. Een tactisvhe wissel verdediger voor spits zorgde voor extra drive naar voren en vlak voor tijd werd uit een corner van Jordy Arp weer Samir Didouch gevonden 2-2.

  Er werd nog fel gestreden voor de winst maar dat zat er niet meer in de uitstekend leidende scheidsrechter Stuurman floot voor de laatste keer.

  Volgende week de laatste thuiswedstrijd tegen Nita.