• Support onze cupfighter

  Woensdag 27 februari Grasshoppers 1 - Altius 1

  Wie wil er mee met de Altius Bus?

   

   

  Volgende week woensdag 27 februari speelt ons eerste de volgende bekerkraker tegen het lastig te bespelen Grasshoppers uit het Noord Hollandsche Hoogwoud.

  Om de spelers en staf extra te supporten willen we graag met een bus naar de wedstrijd toe te gaan. Daarom willen wij peilen of daar genoeg belangstelling voor is. Wij zijn hard op zoek naar sponsoren en voor een bedrag ergens tussen de €15 en €20 euro kun je al mee met de bus en kun je de selectie aanmoedigen naar de volgende ronde. Bij voldoende sponsoren is dit bedrag beduidend lager.

  Bij winst van onze mannen komt er weer een mooie herinnering naar boven van het seizoen waarin de halve finale bereikt werd tegen de Zouaven, en er op het Altius terrein een groots feest gehouden kon worden rond de wedstrijd tegen Purmersteijn.

  Wilt u/jij graag mee voor het bovengenoemde bedrag (exacte bedrag volgt na definitieve doorgang v.d. bus) geef je dan op per mail vóór zaterdag 23 februari a.s. via mail tc@altius.nl of via een app op 0613628449, nummer Cor de Bree.

  De wedstrijd begint om 20:00 uur en de bus zou dan vertrekken om 17:45 uur vanaf Altius.

  Wij hopen dat er zo veel supporters mee willen dat wij een tweede bus moeten gaan huren.

  Dus meld je allemaal aan en zorg dat je erbij bent als Altius weer eens gaat stunten, mis het niet!

  Vriendelijke groet,

  Cor de Bree