• Stoppen of overschrijven!!

  Het seizoen 2019-2020 is door de corona crisis helaas vroegtijdig geëindigd . Het is nu ook nog niet bekend wanneer het seizoen 2020/2021 van start mag gaan. Toch zullen er een aantal zaken nu al geregeld moeten worden. Eén daarvan is het eventueel wijzigen van het  lidmaatschap voor het nieuwe seizoen.  Zoals ieder jaar zullen er weer spelers zijn die volgend seizoen voor een andere vereniging gaan voetballen of er helemaal mee stoppen.

  Als je wilt stoppen met voetballen bij Altius, zonder overschrijving naar een andere vereniging, moet je het opzeggen lidmaatschap formulier ingevuld op sturen.

  Je kan dit formulier hier vinden. 

  Overschrijven naar een andere vereniging:

  Alle overschrijvingen lopen volledig digitaal via de KNVB. De deadline voor overschrijvingen is 15 juni.

  Voetballen bij vv Altius?
  Als je je wilt laten overschrijven naar vv Altius, dan vraag je bij je oude vereniging je KNVB relatienummer op en meld je je vervolgens aan bij vv Altius. Dat kan via het formulier op deze website.  

  Kom je van een andere club, geef dan op wat je laatste team was en vermeld ook je KNVB relatienummer erbij! Indien je aan al je financiële verplichtingen hebt voldaan bij je oude club, dan wordt de overschrijving verder automatisch verwerkt. Een overschrijving moet uiterlijk 15 juni bij de KNVB zijn aangemeld, dus wacht niet te lang.

  Vragen over de overschrijvingen, mail dan naar   secretaris@altius.nl
   
  Het bestuur.