• Start trainingen jeugd

  Trainingen jeugd starten vanaf maandag 27 augustus 2018

  We trainen conform het schema van het KUNSTGRASVELD in het algemene trainingsschema, dat je op onze website www.altius.nl kan vinden. De trainingen die op de natuurgrasvelden staan gepland, zijn afgelast tot 10 september a.s.

  Hoewel de scholen pas weer op 3 september beginnen, zijn er al wedstrijden gepland op zaterdag 1 september. Voor de teams die hierdoor al een bekerwedstrijd gaan spelen is het fijn, dat ze in ieder geval een training of teamactiviteit achter de rug hebben.

  Deze keuze betekent ook, dat vrijwel alle jeugdteams, dus zowel selectie- als breedteteams, in deze week van 27-31 augustus in ieder geval 1 keer trainen. Deze trainingen zijn steeds onder leiding van de Hoofdtrainer van de leeftijd, maar we verwachten ook vaders en moeder die zich als trainer of begeleider hebben opgegeven om in deze opstartfase en vakantieperiode alles soepel te laten verlopen.

  De natuurgrasvelden zijn tot 8 september niet beschikbaar. We moeten daarom het kunstgrasveld zoveel mogelijk benutten en voor iedereen inzetten. Dat vraagt ook soms wat aanpassing in ruimte op het veld, dit zullen we met elkaar altijd in goede harmonie regelen.

  Als er speciale wensen zijn, laat het dan even weten aan tc@altius.nl

  vv Altius

  Technische Commissie