• Soms is voetbal heel oneerlijk !
  Zul je altijd zien; is de blessuregolf bijna geheel voorbij (Nikki en Féline weer fit) gaan de hoge scholen beginnen met open dagen. Ben je zomaar weer twee dames kwijt (Raffaella en Meike waren er vandaag dus niet bij)

  Daarnaast is Ashley nog geblesseerd en Maaike nog maar net bij de kaakchirurg vandaag dus het was allemaal weer erg krap vandaag. Gelukkig is daar Robbin altijd nog. Ook vandaag wilde ze ons weer eens komen helpen na haar eigen wedstrijd met VR2.

  Na enig gepuzzel rolde de volgende opstelling uit de koker. Keepster Féline met daarvoor Maxime, Jasmijn en Cheyenne als de inmiddels vertrouwde namen achterin. Vandaag als laatste man werden ze in de rug gedekt door een uitstekend spelende Nikki (en dat na een stevig feestje van haar 50 jaar geworden vader. Nog van harte gefeliciteerd Sjaak!)

  Op het middenveld stond eerst Keetje maar die had last van haar astma en de pufjes waren te laat dus haar plek werd overgenomen door Robbin. Daarnaast Pauline en als linkshalf Annelotte.

  Voorin dus Yrsa op links en Charlotte en Luna op hun eigen plek. Maaike en Keetje begonnen dus als wissels.

  Na een lekkere warming up mochten de dames dan uiteindelijk om iets over half drie beginnen aan de wedstrijd. En waar de afgelopen weken het allemaal wat stroef liep, ging het vandaag gewoon goed.

  Er werd goed overgespeeld, de achterhoede kon lekker opbouwen naar het middenveld en ook de aanval liep prima.

  Een ding liep echter nog niet naar wens; doelpunten maken.

  Toch kwamen we dan eindelijk een keer dit seizoen op voorsprong. Uit een mooie corner van Nikki kon Annelotte haar eerste van het seizoen maken. Op dat moment een meer dan verdiende voorsprong.

  Maar toen begonnen we opeens wat verder naar achteren te voetballen en werd SCW wat sterker. Dit resulteerde uiteindelijk in een slotoffensief voor de rust waarbij we een aantal vrije trappen tegen kregen op gevaarlijke plaatsen. Hieruit viel dan ook de gelijkmaker. Een mooi schot waar Féline kansloos op was. Kleine domper dus. 1-1

  In de rust met een lekker kopje hete thee eerst de dames maar eens een compliment gemaakt over het spel. En als we zo konden blijven voetballen zou het zeker goedkomen.

  Tweede helft was van hetzelfde laken en pak. Altius sterker en SCW loerend op de counter. Maar dit alles was ongevaarlijk tot op het moment dat Nikki aangaf niet verder te kunnen en we even de organisatie compleet kwijt waren.
  Voor we het wisten was het 1-3!

  Dit zou toch niet gaan gebeuren? Nog een keer richtten onze dames zich op en we werden weer sterker en sterker. De 2-3 werd gemaakt door Pauline en ook de 3-3 viel. Charlotte maakte hem (of was het toch een eigen goal) 3-3 dus en dit had dan ook de eindstand kunnen zijn maar helaas.

  Uit weer een mooie vrije trap maakte SCW de winnende goal. Niet geheel verdiend maar dat is ook voetbal.

  Dames, nogmaals complimenten voor het spel en dan volgende week maar winnen bij Hees!!

  Voor the Woman of the match kwamen eigenlijk twee speelsters in aanmerking: Nikki en Féline en uiteindelijk is de keuze gevallen op Féline !!