• Selectie vrouwen/meiden talententeam bekend.

  In februari hebben wij als trainers, leiders/sters, coördinator en hoofdtrainer een presentatie gegeven over de toekomst van het vrouwen en meiden voetbal bij Altius.Wij hebben in de presentatie laten zien waar wij nu staan en waar wij in de toekomst naar toe willen met het vrouwen voetbal bij Altius.

 • Van nu de gezelligheid voorop en daarna presteren willen wij starten met de prestatie belangrijker te maken waardoor de gezelligheid groter kan worden, winnen geeft in onze ogen het nodige plezier.

  Hierbij hebben wij besloten dat wij een talententeam gaan beginnen en daarmee iedere maandag gaan trainen en 1x per 4/5 weken een oefenwedstrijd gaan spelen. Dit als extra ontwikkeling en motivatie naast de al bestaande vrouwen en meiden teams. Die blijven op zaterdag hun eigen wedstrijden spelen.

  Eind mei volgt een evaluatie om te kunnen bepalen of wij op de juiste weg zitten voor het volgende seizoen.

  Voor dit talententeam zijn wij in goed gesprek met een top kandidaat die dit talenten team mogelijk gaat trainen in samenwerking met een huidige trainer coach.

  De start van het talenten team is op maandag 12 maart waarbij wij de volgende spelers uitnodigen om vanaf 19: 30 uur in de kantine aanwezig te zijn voor verdere uitleg over de komende weken en aansluitend training van 20:00 tot 21:15 uur.

  1 Leandra Calis

  2 Hester van de Graaf.

  3 Tessa van der Linden

  4 Milou Kok

  5 Robbin Kramer

  6 Daisy van Reenen.

  7 Chantal Bonink

  8 Daisy van Beusekom

  9 Moniek Zeldenrijk

  10 Merel Heuseveldt

  11 Jessany van Beusekom

  12 Charlotte Lantinga

  13 Luna Heppener

  14 Tessa Rozendaal

  15 Pauline Cox

  16 Danielle Kruiswijk

  17 Jasmijn Lieverst

  Mochten er vragen zijn kan hierover gemaild worden op cdbree@gmail.com

  Vriendelijke groet,

  Cor de Bree