• SDO O9-1 - Altius O9-1 competitie
  Wederom mochten de jongens van Altius O9-1 richting SDO. Vorige keer dat wij hier op bezoek waren namen we een mooie 3-1 overwinning mee naar huis, dit is mede de reden waardoor Altius door mag in de beker.
  Nu een wedstrijd voor de competitie. Wie heeft zich in de loop van het seizoen het meeste ontwikkelt? Wie heeft vandaag de beste dag?

  Het begin was aan Altius. Veel duels werden uitgevochten. Mooie passes en acties werden er gemaakt. De eerste goal viel voor Altius. Een aanval uit het boekje resulteerde in de 0-1. Thijs B speelde de bal uitstekend naar de zijkant van het veld. Ties had geen tijd om aan te nemen, maar besloot de bal door te hakken! Deze goede hakbal kwam uit bij Jesse H. Jesse twijfelde niet en haalde snoeihard uit! 0-1.

  Helaas viel snel hierna de 1-1. Maar toen pakte Altius toch weer de leiding. Een prima actie van Romen aan de rechterkant van het veld, een mooie kapbeweging en vervolgens een afgemeten voorzet, zorgde ervoor dat Jesse H vrij voor de goal kwam te staan. Echter, Jesse stond wel met zijn rug naar de goal. De enige oplossing was om uit de draai te schieten. Dat deed Jesse dan ook! Mooi uit de draai in het hoekje van de goal. 1-2!

  Hierna kwam er een periode waarin SDO het beste van het spel had. Zij scoorden in deze fase de 2-2 en 3-2. Altius liet in deze fase de posities zo nu en dan onbezet. Hierdoor lagen er te veel ruimtes.

  Toch wist het mentaal sterke Altius de wedstrijd naar de hand te zetten. Thijs H wist een bal van ruime afstand in de verre hoek van de goal te werken voor de 3-3. Vervolgens kreeg Altius een vrije trap aan de rechterkant van het veld. Ties legde de bal precies op het hoofd van Romen. Romen knikte vervolgens keurig de bal in de goal. 3-4.

  Het Altius geweld was nog niet klaar! Na zeer goed druk zetten van Jesse H, kreeg Romen de bal. Ook deze kans rondde Romen goed af! 3-5.

  De volgende aanval was weer een aanval uit het boekje! Romen gaf een diepte pass op Jesse H. Jesse H behield het overzicht en tikte de bal naar Thijs H, die vervolgens een bijna leeg goal voor zich had en de bal dan ook beheerst binnen schoof! 3-6.
  De volgende goal was ook voor Thijs H, door goed druk zetten van hemzelf lag de weg naar de goal open. Wederom een prima goal 3-7.
  Het slot akkoord was weer aan het duo, Romen en Jesse H. Een goede pass van Jesse H kwam terecht bij Romen. Deze kon wederom aanleggen voor een goal en miste dan ook niet. 3-8. Een fantastische fase in de wedstrijd voor Altius.

  SDO wist in de laatste minuten nog twee keer tegen te scoren. Ook hier waren er wat momenten waarin de Altius jongens nog wat slimmer mogen worden. Einduitslag 5-8

  Een wedstrijd waarin Altius heeft laten zien met genoeg scherpte uitstekend te kunnen voetballen, maar als de scherpte er even niet is er ook tegengoals vallen.

  Toch verdiend iedereen weer een compliment!

  Thijs B, Wederom een prima “voorassist” maar ook als doelverdediger weer uitstekend! Vele kansen werden weer afgeweerd door het sterke keepers werk van Thijs.

  Jesse E de krachtpatser achterin. Geen aanvaller die een fijne dag heeft als hij tegenover Jesse staat. Keer op keer kom je hem tegen en keer op keer wint hij het duel!

  Twan de tweede krachtpatser. Stevig in de duels maar wel fair. Belangrijk in vele duels en met langzaam aan wat meer rust aan de bal ook belangrijk in de opbouw!

  Sergio de kapitein van de verdediging. Zijn mede spelers sturend, maar zelf ook door goed positie te kiezen belangrijk in de verdediging. Veel duels weer gewonnen vandaag!

  Ties weer als de dribbelaar, maar ook de passer en verdediger. Ties zie je overal op het veld, maar als middenvelder is en blijft hij de schakel die er nodig is, met een fantastische voorzet in huis!

  Romen de man met de fabelachtige kapbeweging. Tegenstanders hebben het zwaar tegen deze dribbelaar. Drie prima goals vandaag, maar in zijn andere werk ook o zo belangrijk!

  Jesse H met wederom een aantal prima goals, maar vandaag ook zeer belangrijk met zijn assists en in het onder druk zetten van de tegenstander. Een prima wedstrijd!

  Thijs H met een aantal prima goals. Steeds makkelijker vindt Thijs zijn weg op het kleinere veld. De aanpassing is bijna volledig en dan zien we weer de Thijs die we kennen van het vorige jaar!