• Samenwerking New Generation Goalkeepers

  V.V. Altius trots op samenwerkingsovereenkomst met New Generation Goalkeepers! 

   

  Als Jeugdcommissie en Technische commissie zijn wij zeer verheugd dat na goed overleg de samenwerking een feit is met New Generation Goalkeepers. Wij zien uit naar een mooie toekomst waarbij vele talentvolle keepers mogen gaan genieten van een gedegen goede keepersopleiding.

  New Generation Goalkeepers is in 2013 opgericht om de jeugdkeepers een stap verder te brengen door een nieuwe manier van trainen. Individuele aandacht en persoonlijke groei staan bij New Generation Goalkeepers hoog in het vaandel.

  De doelstelling is duidelijk, binnen de jeugdopleiding keepers opleiden voor het eerste elftal van Altius.

  New Generation Goalkeepers is een initiatief van Arthur Figge en Bryan van Wagtendonk, beide niet onbekend bij de club. Arthur heeft vanaf 1988 tot 2002 gespeeld bij Altius vanaf de jeugd tot en met het eerste elftal. Vervolgens is hij ook als keeperstrainer actief geweest binnen Altius. De laatste

  jaren is hij als keeperstrainer actief geweest bij Sparta Nijkerk, FC Hilversum en momenteel traint hij de selectiekeepers van Victoria. 

  Arthur is de afgelopen jaren ook via zijn zoon verbonden met Altius en zodoende in gesprek gekomen met Cor de Bree.

  Bryan heeft vanaf 2001 via de puppies de gehele jeugdopleiding van Altius doorlopen en is op 16 jarige leeftijd doorgestroomd richting de senioren selectie. Daarnaast was hij van 2009 tot en met 2013 keeperstrainer bij Altius. Na twee seizoenen in

  het tweede elftal gespeeld te hebben, heeft hij de overstap gemaakt naar FC Hilversum. Drie jaar later is Bryan teruggekeerd bij Altius als trainer van de JO17-1 en het seizoen erna was hij verantwoordelijk voor de JO19-1. Dit seizoen is Bryan weer betrokken bij de keeperstrainingen.

  We kijken uit naar deze mooie samenwerking en zijn er van overtuigd hiermee een goede ontwikkelingsmogelijkheden te kunnen bieden aan de jeugdkeepers van Altius!