• Organisatie Technische Commissie verder uitgebreid

  Zoals bekend, wil Altius alle aspecten binnen de organisatie steeds blijven verbeteren. Als we elke dag iets beter doen, hebben we 365 verbeteringen per jaar en bouwen zo gestaag aan een mooie toekomst.

  In dit kader is ook de Technische Commissie aangepast en uitgebreid. Zoals elders in de nieuwsbrief in te lezen valt, willen we voor alle teams een trainer/coach aanstellen. Dat is het streven. Voor zovber we dit niet met gediplomeerde en/of ervaren trainers kunnen realiseren, willen we alle ouders die deze taak vervullen graag optimaal ondersteunen. Dit zal vanuit de hoofdtrainer per leeftijdsgroep gebeuren, maar daarnaast ook door de Hoofd Jeugd Opleiding HJO.

  Enkele maanden geleden hebben we de onderbouw en bovenbouw gesplitst bij de leeftijden tot Onder 12 en vanaf Onder 13. We hebben twee nieuwe krachten aangesteld om de functies voor beide groepen te vervullen. Beide HJO’s willen we hierbij aan u voorstellen.


  Hoofd Jeugd Opleiding Bovenbouw HJOB
  Als HJOB hebben wij Herman Wallenburg aangesteld. Herman heeft het diploma TC 1 en een levenslange ervaring op hoog niveau. Als speler heeft hij 15 jaar in het eerste gespeeld van Hercules in Utrecht, dat nu Derde Divisie speelt op de zondag. Herman heeft ook als trainer een prachtig palmares. Hij was onder meer werkzaam bij zijn ‘eigen’ Hercules, maar ook bij VVIJ in IJsselstein. Hij heeft ook zijn sporen verdiend als Hoofd Jeugdopleiding.

  Herman is tevens onze hoofdtrainer en daarmee trainer/coach van Altius Heren 1 en voorzitter van de staf van onze A- en B-selectie van de senioren. Herman woont in Houten en reist gemiddeld vijf keer per week op en neer om onze mooie club te ondersteunen. Hij heeft het inmiddels erg naar zijn zin en er is nog heel veel te doen?? althans, dat zijn de woorden van Herman.

  Herman is in de mooie positie dat hij met vervroegd pensioen is en wij zijn erg enthousiast dat hij een groot deel van zijn vrije tijd aan de ontwikkeling van Altius wil bijdragen.

  Als we hem zouden moeten beschrijven is het een man die alles goed voorbereidt, geleerd heeft om even na te denken voordat hij beslissingen neemt. Maar van binnen brandt een vuurtje van ambitie. Als je vragen hebt aan Herman in zijn rol als HJOB, mail dan naar hjob@altius.nl.

  Hoofd Jeugd Opleiding Onderbouw HJOO
  Als HJOO hebben we Boy de Frankrijker aangesteld. Boy heeft jarenlang bij Kampong in Utrecht gewerkt als trainer/coach. Boy zit vol initiatieven en bruist van energie en ideeën. En daarom kunnen we ook hier stellen dat elke dag een verbetering doorvoeren ons brengt naar grotere hoogten en ‘hoger’ is precies wat het woord Altius betekent.

  Boy woont in Hilversum en heeft daarom vorig seizoen de stap naar Altius gemaakt. In het voorgaande seizoen was hij trainer/coach van JO17-1 en in alle geledingen heeft hij zich voor onze club ingezet. Alleen het clublied "Vrienden laat ons juichen" heeft hij nog niet volledig in zijn repertoire, maar dat komt snel genoeg.

  Hij denkt ook mee op het gebied van de arbitrage en wedstrijdzaken om ook deze processen verder te verbeteren. Als je vragen hebt aan Boy in zijn rol als HJOO, mail dan naar hjoo@altius.nl.

  vv Altius
  Technische Commissie