• Opstart nieuwe seizoen

  De vakantie loopt nog en de zomer zon is eindelijk iedereen zijn vriend geworden. Maar de bal gaat weer rollen ook bij Altius.. Na alle hectiek van de afgelopen maanden is het tijd om heerlijk op te laden voor een nieuw seizoen. In de week van 10 augustus starten de trainingen, echter mochten er trainers zijn die nog op vakantie zijn, horen de spelers dit in de groepsapp van hun team. De team indelingen en de definitieve trainingstijden en dagen staan zaterdag 8 augustus op de Altius site.

  Let op: Belangrijk is dat er nog steeds bepaalde afspraken in gedrag met elkaar vast staan op het Altius complex. (zie ook het aparte nieuwsbericht en onder het kopje Corona) Het Corona virus is nog steeds actief en het is van belang dat er vanuit de grotere vrijheden niet meer besmettingen volgen. Graag ieders medewerking hierbij!

  -Bij gezondheidsklachten, koorts/hoesten/aanhoudend snotterig of griepachtige klachten, zelf of bij directe familieleden, niet naar Altius komen om zelf te trainen, training te geven,  of om kinderen weg te brengen/op te halen!  Is er sprake van een (mogelijke) COVID-19 besmetting, in ieder geval 14 dagen vrij zijn van klachten i.v.m. besmettingsgevaar.

  -Geen acties die de basisregels van de overheid inzake Corona ondermijnen. 1.5 m., hoesten in elle boog, handen reinigen.

  -Bij twijfel: Laat je testen!

  Voetbal materiaal staat vanaf maandagavond 10-8 klaar om te gebruiken voor de trainingen.

  Kleedkamers gaan open, Kantine blijft tot nader order gesloten voor bezoekers!

                                                                      Oefenwedstrijden:

  Zoals bekend mag er ook geoefend worden met de nieuwe teams. Hier gelden wel de volgende regels voor:

  • Eerst contact zoeken met Richard v Os 0653841667
  • Richard geeft aan om welke tijd en welk veld er geoefend mag worden
  • Let op: voor oefenwedstrijd regelt elke leider zelf een scheidsrechter
  • Zelf regelen is niet toe gestaan!
  • Het liefst zo min mogelijk publiek en anders op een duidelijke anderhalve meter afstand van elkaar achter het hek

  Wij wensen iedereen alvast een sportief begin van het voetbalseizoen, hou de aankomende tijd alle media in de gaten voor belangrijk mededelingen betreffende voetbal bij Altius.

  Het bestuur