• Nieuwe Wedstrijdsecretaris

  Even voorstellen: Onze nieuwe wedstrijdsecretaris

  Altius is op vele fronten bezig om de voetbal organisatie te verbreden. Dit zorgt er voor dat het team op de achtergrond steeds sterker wordt. Dit geeft rust maar zorgt zeker ook voor het draaiende houden van onze vereniging. Dankzij de inzet van tientallen vrijwilligers bestaat Altius. Veel werk gebeurt achter de schermen en is ook niet nodig om te melden. Maar juist het werk van de wedstrijdsecretaris raakt vele leden van onze voetbal club. Daarom stellen wij voor: Henry Koster

  Henry is de vader van Floris Koster(speler uit de JO13). Na enkele gespreken heeft Henry, ja gezegd voor deze functie. Henry neemt deze taak over van Richard v Os. Richard stopt niet geheel. Richard blijft verantwoordelijk voor de indeling van de velden en de kleedkamers op zaterdag en tevens gaat Richard een nieuwe rol pakken bij de scheidsrechterscommissie.

  Henry begint eerst in samenwerking met onze senioren voorzitter Hans v Wagtendonk(jaren lang wedstrijdsecretaris geweest bij Altius) om wegwijs te worden in de wereld van: Wedstrijdzaken, KNVB zaken, en alles wat bij deze functie hoort. Wij wensen Henry heel veel succes in zijn functie en zijn trots dat Henry deze functie oppakt.

  Henry is te bereiken via het bekende mailadres: wedstrijdzaken@altius.nl

  Richard van Os is vanaf nu te bereiken onder: scheidsrechterszaken@altius.nl