• Nieuwe hoofdtrainer!!

  Met grote vreugde kondigen wij aan dat Nick van der Bunt vanaf het komende seizoen de rol van hoofdtrainer op zich zal nemen bij voetbalclub Altius.
  Nick heeft maar liefst 16 jaar ervaring als trainer en coach. Zijn carrière begon bij AFC in Amsterdam, waar hij diverse leeftijdsgroepen onder zijn hoede heeft gehad. In de loop der jaren heeft hij zijn expertise uitgebreid, met onder andere trainingen voor VVV Westzaan 2 en de rol van assistent-hoofdtrainer bij SV Diemen.
  Na een succesvolle periode bij AFC maakte Nick de overstap naar SDOB in Broek en Waterland, waar hij het hoofdtrainerschap van het eerste elftal op zich nam. Onder zijn leiding behaalde het team promotie naar de 3e klasse. Daarna volgde een uitstapje naar ODIN'59, waar hij als assistent-trainer betrokken was bij de promotie van het eerste elftal naar de 3e divisie en het kampioenschap van het tweede elftal in de Reserve Hoofdklasse.
  Na de geboorte van zijn dochter keerde Nick terug naar AFC, waar hij momenteel de O18 traint en recentelijk kampioen werd in de 4e divisie van de najaarscompetitie. Nu, met zijn gezin op orde en de thuisbasis stabiel, kijkt hij ernaar uit om bij Altius aan de slag te gaan.
  Nick heeft een duidelijke visie voor Altius, waarbij hij streeft naar attractief voetbal met veel balbezit, goed positiespel en doelpunten. Zijn filosofie is er een van spektakel, waarbij hij aangeeft liever met 5-4 te winnen dan met 1-0.
  In de komende periode zal Nick de tijd nemen om de club beter te leren kennen en zich optimaal voor te bereiden op het aankomende seizoen. Hij wenst de huidige staf en selectie veel succes en hoopt op een succesvolle periode met mogelijke promotiewedstrijden in het verschiet.
  Wij kijken uit naar een succesvolle samenwerking.