• Nieuwe hoofd jeugdopleiding en trainer JO16-1

  Altius haalt Martijn Caumon terug als nieuwe hoofd jeugdopleiding en trainer JO16-1

  Martijn Caumon keert terug bij Altius. Hij wordt het hoofd jeugdopleiding bij de Altius. Martijn volgt Marco Gras op, die vorige maand heeft aangegeven meer tijd aan zijn familie te willen besteden. Marco heeft met zijn inzet een geweldig fundament voor het huidige technische plan van Altius neer gezet. Marco blijft op de achtergrond actief bij Altius.

  Martijn heeft een contract voor 2 jaar getekend. En gaat ook als trainer aan het werk bij de JO16-1 Van Altius. Dit is mogelijk door nog een verandering in het technisch hart, hier later meer informatie over. Martijn werkt als Docent Lichamelijke Opvoeding bij STIP scholen in Hilversum. Is vader van 1 zoon en 2 dochters.

  'Echte voetballers & trainers met het Altius-DNA opleiden'

  Caumon is blij met zijn nieuwe functie bij Altius. "De rol past prima bij mij, juist omdat ik na mijn eerdere oranje periode bij meerdere clubs actief ben geweest en hier veel kennis heb op gedaan hoe het zo moeten kunnen gaan bij een club als Altius,” vertelt Caumon. 

  Over zijn voorganger Gras ,kan hij alleen maar positief zijn! Marco laat het goed achter!”  "Het enige wat ik nu kan doen, is aangeven welke visie ik heb. Altius moet zijn best gaan doen om spelers op te leiden richting het eerste elftal. We moeten echte jongens met het Altius-DNA opleiden."

  De jeugdopleiding van Altius moet nu de volgende stap gaan maken, benadrukt Caumon. Hij zal zelf meer op het trainingsveld staan. "Maar we gaan ook aan de slag om echte Altius trainers op te leiden. Voor Altius gaat het, naast opleiden voor het eerste teams, ook om de talenten eruit te pikken en door deze opleiden en te laten voetballen op hun niveau. Ook gaat Martijn meer ondersteuning geven aan de breedte teams. Dit doormiddel van opleidingen of ondersteuning van de technische boven en onderbouw coördinatoren.

  Martijn en Altius geloven dat met zijn retour en zijn Oranje hart Altius weer door kan gaan bouwen aan de jeugdopleiding van zowel de voetballers als de trainers.

  Veel sportief geluk namens het bestuur van Altius