• Nieuw Altius kledinglijn

  Aan het begin van het seizoen 2019-2020 zijn wij voor de wedstrijdkleding overgestapt naar een andere leverancier. Na een meervoudig offertetraject is JAKO toen als beste uit de bus gekomen. Wij waren bijzonder blij dat we toen met behulp van onze sponsoren de hele vereniging direct konden voorzien van nieuwe wedstrijdkleding.

  Wie recentelijk wat van onze kledinglijn wilde bestellen, zal het al zijn opgevallen dat de huidige oranje-zwarte Competition kledinglijn van JAKO per 1 januari jl. uit de collectie is.

  Wij kunnen ons na een zoektocht voor een goed alternatief niet aan de indruk onttrekken dat sportkleding in de kleuren oranje-zwart alleen nog maar is voorbestemd voor onze nationale topsporters van TeamNL. Om die reden zijn wij gaan kijken naar het beste alternatief.

  Na goed overleg zijn we tot de keuze gekomen om de nieuwe JAKO Challenge kleding als clublijn te gaan hanteren. Met ingang van 1 februari jl. is de Clubshop van Altius op onze website dan ook aangepast. Met trots presenteren wij op de website de nieuwe lijn. 

  Klik voor een eerste indruk van de nieuwe JAKO Challenge kledinglijn op onderstaande link:

                                                       https://altius.clubwereld.nl

  (Nu of later bestellen kan ook via de link naar de webshop van Altius, te vinden in de rechterkolom van de website)

  We zijn blij dat we door onze keuze niet van leverancier hoeven te veranderen. Wij zijn tevreden over de geleverde kwaliteit van de door JAKO geproduceerde kleding en ook onze wedstrijdkleding blijft hierdoor ongewijzigd, wat een duidelijk financieel voordeel is. Ook de samenwerking met Van Dijk Teamwear in Bussum blijft hierdoor in stand, waardoor de korte lijnen blijven bestaan. Net als de mogelijkheid om eventueel de kleding in Bussum te passen en ook de prettige wijze waarop bestelde kleding zelf kan worden opgehaald of wordt afgeleverd op de club.

  Er is een paspop met de nieuwe kleding in de kantine geplaatst om e.e.a. van dichtbij te aanschouwen en te voelen. Ook gaan we nog in overleg met Van Dijk Teamwear om bij de privé aangeschafte sportkleding persoonlijke accenten te kunnen aanbrengen. 

  Gegeven de omstandigheden zijn wij er van overtuigd met de nieuw kledinglijn de goede uitstraling van onze vereniging te kunnen continueren.

   

   HET  BESTUUR

 • T-Shirt

 • Trainingsset

 • Vest met kap

 • Zip Top