• Na regen komt zonneschijn
  Altius 1 - VVJ 1 (3-0) 4-1
  Goals 2x Samir Didouch, 1x Jordy Arp en 1x Glenn Hemmers.
  Geel Bilal el Morabet en 2x VVJ

  Opstelling: Roy v Wagtendonk, Wietse Siemerink (Justin vd Roest), Jan Kloet, Arno Callis (av), Mark Koomen, Beau Schaepman (Tim de Wild), Bilal el Morabet, Enes Unlu, Samir Didouch (Misha Barron), Genn Hemmers en Jordy Arp.

  Na regen kom t Zonneschijn

  De club Altius had besloten dat t hoofdveld voor H1 dit seizoen het grasveld moest worden. Veel mensen hadden met hart en ziel gewerkt aan een groen biljartlaken, wie had kunnen voorzien dat de eerste officiele thuis wedstrijd op t gras toch verplaatst werd naar t kunstgras door de enorme regenval van vrijdag.

  Tijdens de warmingup begon t te onweren en daarom gingen beide teams weer terug naar binnen. Uiteindelijk werd er om 15.05 afgetrapt onder de uitstekendemleiding van scheidsrechter Bax.

  De zon brak door en we gingen van start, direct met voorwaartse intensie en 3 minuten stuurde Wietse Bilal de diepte in, Bilal trok door naar de achterlijn en zette de bal voor waar Samir zijn eerste goal maakte voor Altius.
  Een tekstboek aanval waar mooi gebruik wordt gemaakt van de buitenspelers.
  Je zag direct gevaar zodra op links Jordy en op rechts Bilal ingeschakeld werden. VVJ had hierop geen antwoord en het leide tot vele grote en kleinere kansen.

  Als er door het midden werd gespeelt was Altius minder gevaarlijk.
  In de 20e min via een aanval op links op Jordy die de bal hoog voor de goal bracht, de keeper volledig mis zat en Samir zijn tweede erin legde.

  Iedereen dacht nou die gaan we even met een nulletje of veel wegzetten, maar t spel van Altius werd er wat minder op, de bal werd te traag rond de middencirkel rond gespeelt zonder dat er via de buitenspelers gevaar werd gebracht.

  Keeper Roy kwam in de eerste helft geen moment ingevaar zover keam VVJ niet.
  In de 39e minuut kreeg Jordy de bal en hij schoot fraai de 3-0 erin.
  Snel daarna werd er gefloten voor de rust.

  In de rust werd er door trainer Herman Wallenburg gehamert op een snellere balcirculatie. Helaas kwam dat in de tweede helft de eerte 25 minuten niet tot uiting. Het spel van Altius zakte naar een niet zon best niveau.
  In de 57e minuut werd een bal lang naar voren gebracht die bij een speler van VVJ terecht kwam de bal werd terug gespeelt de verdediging van Altius in en een polletje en miscommunicatie zorgde ervoor dat VVJ kon tegen scoren. Onnodig want voor enig gevaar zorgde ze zelf geen moment.
  Na een paar wissels ging het weer wat beter lopen en kwamen er weer wat kansen maar de keeper van VVJ stond op de juiste plek.

  Vanuit het middenveld creerde Glenn Hemmers zijn eigen kans met een uitstekend lang schot op de goal die er prachtig inging en de eindstand bepaalde op 4-1.

  We zijn weer een stapje dichterbij bij de juiste vorm om de competitie aan te gaan.
  SVM won met 4-2 van BZC.
  Volgende week de wedstrijd SVM tegen Altius die gaat bepalen welk team door gaat in de beker.