• N heerlijke dag
  Wartburgia - Altius (0-2) 0-3
  2x Samir Didouch 1x Glenn Hemmers
  Geel voor Dominique Hassink en Wouter Koetsier

  Wat een heerlijke dag!
  We gingen vandaag onderweg toch n beetje met wat zal de dag brengen. Een geduchte tegenstander en zelf met een elftal met blessures langs de kant maar de boys die de wei in gingen.

  Een half uur later begonnen door t uitlopen van de wedstrijd ervoor, het complex nog steeds in de steigers, de kleedkamer zo blauw dat t pijn deed aan je ogen..
  Maar de tornado’s waren vandaag niet te stoppen, gelijk vanaf het begin waren de eerste 20 minuten voor ons. Goed spel en kansen.
  Dit resulteerde in de 22 minuut in de eerste goal van Samir.
  Een terechte voorsprong en we gingen door en Wartburgia werd overlopen. Hierop ging de trainer v Wartburgia in de 30e minuut een verdediger wisselen voor een aanvaller maar dat mocht niet baten, met twee heerlijke zwevende reddingen van onze sluitpost Roy van Wagtendonk bleven ze op de nul staan.
  Altius bleef goed voetballen en met goede voorzet vanaf links door Jordy Arp kon Samier zijn tweede maken en kon er gerust worden.

  De tweede helft begon Wartburgia beter aan de eerste helft en ze kwamen vaker richting Altius goal. Maar de verdediging stond er, Wietse ruimde, Do die blokte, Stef strooide met mooie passes en Roy stond zn mannetje iedere keer in de weg.

  Kansen kwamen er in overvloed we hadden er nog meer kunnen (moeten?) maken.
  Maar de keeper lag in de weg of pakte ballen. Het duurde tot de 60e minuut dat Bilal op rechts een voorzet gaf die door Glenn Hemmers de goal in werd gewerkt. 0-3.

  Geen moment het. Gevoel gehad dat we deze wedstrijd niet zouden gaan winnen en mooi de nul gehouden.
  Klasse boys, de vrienden konden candaag weer juichen.

  Als extra bonus, als kers op de appelmoes van vd Valk, verloor concurent AH twee dure punten zodat we samen met Fc Hilversum boven aan staan maar net met 1goaltje meer op de eerste plek voor Altius en Samir op de eerste plek op de topscoorderslijst.

  It was a sweet sweet day!