• Morgen warmbuffet voor spelende senioren!!

  Het gaat door, ook als er morgen wordt afgelast!!

  Uit de enquête onder onze leden en uit de goede gesprekken met onze senioren, is gebleken dat onze spelende senioren elkaar niet meer zo goed kennen als "vroeger". Volgens de oudgedienden waren de senioren avonden legendarisch en super gezellig.

  Nou dan moeten we dat weer in ere herstellen dachten we. Dus hierbij nodigt het bestuur van Altius alle spelende senioren, dus mannen en vrouwen, veteranen en veterinnen, selectie en breedte, graag uit voor een heerlijk warm buffet. Uiteraard willen we daarmee benadrukken dat we het waarderen dat jullie vaak al heel lang voor Altius uitkomen en dat jullie Altius een warm hart toedragen. Dus eigenlijk omdat we de leukste club van het Gooi zijn en willen blijven en dat we elkaar nodig beter moeten leren kennen.

  Op zaterdag 10 februari a.s. zal er vanaf ca. 18:00 uur in de kantine een heerlijke Indonesische rijsttafel klaar staan en kunnen alle spelende senioren aanschuiven en opscheppen. Vrijwel alle senioren zijn persoonlijk of via de leider of contactpersonen uitgenodigd, maar als je dus in de senioren speelt, zowel als trainingslid, in de 7 tegen 7 of 11 tegen 11 competities, nodigen wij je hierbij persoonlijk uit, dus wees welkom en kom genieten van een heerlijke maaltijd, gezellige muziek en leuke mensen.

  Laat het je smaken, dus graag tot 10 februari!

  vv Altius
  Het bestuur


  https://youtu.be/p3ewpxfjVW0