• Met de schrik vrij gekomen
  De Meer 1 - Altius 1 (2-1) 2-5
  2x Samir Didouch
  2x Jordy Arp
  1x Bilal el Morabet

  Geen kaarten voor Altius

  De wedstrijd begon met een minuut stilte voor t overlijden van burgervader vd Laan.

  Over de eerste helft kan ik kort zijn. T was slecht, slap en ondermaats. Iedereen speelde ver onder zijn niveau. We werden afgetroefd om snelheid, felheid en inzet.
  Toch onderschatting, of te veel gefeest op vrijdagavond, het hoofd er niet bij? Zeg t maar.
  De eerste goal v de Meer werd gelukkig afgekeurd door het standvastig vasthouden van de vlag door ass scheidsrechter Niels Schuurman. Een heel belangrijk moment.
  Hierdoor kon Roy vd Brink voorzetten en Samir Dido even later toch de 0-1 op het scorebord laten zetten. Jammer genoeg leide dit niet tot beter spel en al snel maakte de Meer gelijk en even later de 2-1 voor sprong door n penalty veroorzaakt op de achterlijn door de keeper Roy v Wagtendonk.
  Kansen waren er wel maar die gingen naast en op de paal.
  Gauw de rust in en even wat harde noten kraken.
  De boys werden op het juiste pad gezet en kwamen met een kompleet andere mind set het veld op.
  Vanaf het fluitsignaal werd er volop druk gezet, de ballen werden strakker gespeelt en de wil om te winnen droop eraf.
  De tornados laten zich niet zomaar aan de kant zetten.
  Door goed doorzetten van Mark Koomen werd de bal heroverd en door naar de ingevallen Enes Unlu die Samir wegstuurde en de bal de goal in schoof. De stand weer recht getrokken.
  Vanaf dit moment was er eigenlijk maar 1 partij die voetbalde, de Meer zat er conditioneel doorheen en gokte op de kick and rush. Wat nog bijna lukte en op de 2-2 stand verrichte Roy van Wagtendonk een heel belangrijke redding waardoor de Meer niet scoorde en inde aanval daarop Altius wel de 2-3 maakte door Bilal. Toen was t gespeelt.
  De hoeveelheid aan kansen die er nog kwamen hadden de score nog hoger moeten laten worden maar er werd nog twee gescoord door Jordy Arp.
  De eertse van Jordy werd op t middenveld op gepikt en hij passeerde de keeper netjes. De tweede werd door Samir in het penalty gebied op Jordy gespeelt die met de bal aan zijn voeten gekleefd de een kluwe verdedigers heen ging en strak inschoot.

  Met de schrik vrijgekomen maar uiteindelijk een terechte overwinning voor Altius.

  Meer videos van t spel en de kansen straks op ons you tube kanaal te zien.

  Volgénde week spelen we thuis tegen Buitenboys