• Met 10 spelen, het begint te wennen….

  Eindelijk dan de eerste wedstrijd in de voorjaarscompetitie. Een uitwedstrijd en niet zomaar uit. Nee helemaal naar UITGEEST of all places. Ruim 65 kilometer om in de tweede klasse een balletje te trappen…

  Maar goed, voor hun is het nog lastiger want zij moeten meerdere keren naar het gooi en omstreken dus maar niet al te veel klagen.

  Onder de aanvliegroute voor Schiphol moesten onze meiden vandaag weer met 10 spelen. Maxime was er niet vanwege school, Cheyenne had er inmiddels ook de brui aan gegeven en Maaike was ziek dus de volgende dames moeten het vandaag gaan doen: Annelotte, Jasmijn, Raffaella Keetje, Feline Luna, Pauline, Yrsa, Meike en Charlotte.

  Coach Renato had gekozen voor een1-4-3-2 opstelling (met twee spitsen dus) en vanaf de aftrap ging het eigenlijk gewoon goed! Uit een van de eerste aanvallen scoorde Charlotte na een mooie aanval met Luna zelfs de 0-1!!

  Maar ja. Dan komt de tegenstander onder de druk uit en gaan ze makkelijker voetballen en langzamerhand werden we terug gedrongen. Het werd 1-1 en vervolgens ging het snel. Ruststand 4-1.

  De tweede helft was weer erg sterk van onze kant. Uitgeest werd ver van de goal gehouden en Annelotte stond erg goed te keepen. We hadden het betere van het spel maar weer konden we het net niet vinden.

  Eindstand 4-1 maar dit biedt perspectief. Als we zo kunnen blijven voetballen met 11 (of nog liever 12 speelsters) komen de punten straks echt wel.

  Woman of the match : Annelotte


  Topscoorders per 17-2 :
  Pauline 3 (+1 oefenwedstrijd)
  Yrsa 3
  Luna 3
  Raffaella 2
  Annelotte 2
  Charlotte 2
  Maxime 1
  Nikki 1
  Robbin 1