• MELD JE NU AAN VOOR DE OPLEIDING VERENIGINGSSCHEIDSRECHTER

  In navolging van de week van de scheidsrechters willen wij jullie graag informeren over de opleiding tot verenigingsscheidsrechter.

  Lijkt het je leuk voetbalwedstrijden in goede banen te leiden en denk je over voldoende leidinggevende capaciteiten te beschikken? Dan ben je de juiste persoon om scheidsrechter te worden! Tijdens de opleiding 'Verenigingsscheidsrechter veldvoetbal' kan je met voldoende ‘bagage’ aan de slag bij 11 tegen 11 wedstrijden (jeugd en senioren) bij jouw eigen club.

  Het opleidingsdeel bestaat uit 4 bijeenkomsten van 3 uur met praktijkoefeningen op locatie. Elke maand is er een bijeenkomst. De opleiding wordt ‘s avonds gegeven op een accommodatie van een voetbalvereniging.

  Wij zijn op zoek naar ouders/trainers/leden die geinteresseerd zijn om de opleiding te gaan volgen. De kosten voor deze opleiding worden uiteraard betaald door de vereniging.

  Meld je nu aan voor woensdag 19 oktober door een mail te sturen naar jeugdvoorzitter@altius.nl. Zodra wij jouw mail hebben ontvangen, bevestigen wij jouw deelname. Frank Bos is als jeugdvoorzitter verantwoordelijk voor de communicatie en organisatie van deze opleiding binnen Altius.

  Aanmelden kan op: jeugdvoorzitter@altius.nl

  Namens het bestuur,

  Frank & Eelke