• Kunstgras Altius wordt vernieuwd


  Beste Altius leden,

  Afgelopen donderdag zijn Altius samen met de gemeente en vertegenwoordigers van CSC Greenfields BV & Middelkoopadvies BV tot een akkoord gekomen om te beginnen met het vervangen van het kunstgrasveld en het veld van de puppybak.

  Concreet betekent dit dat maandag 10 mei aanstaande op het parkeerterrein wordt begonnen met het inrichten van het werkterrein en de toegang tot het kunstgrasveld resp. de puppiebak en dat woensdag 12 mei het kunstgras zal worden verwijderd.

  De werkzaamheden van de puppiebak en het kunstgrasveld lopen gelijk op. Deze zijn dus vanaf 12 mei tot 13 juni niet te gebruiken!!

  Dit alles zorgt ervoor dat veld 2 eruit gaat en alle trainingen en onderlinge wedstrijden verdeeld gaan worden over de velden 1-3-4. Zie hiervoor het nieuwe rooster op www.altius.nl .

  De werkzaamheden geven even verstoring, maar hier krijgen wij wel een zeer mooi nieuw kunstgrasveld voor terug.

  Duurzaam:
  Het kunstgrasveld en de puppybak worden 1 van de duurzaamste kunstgras velden van Nederland. Met daarbij de ledverlichting die wij vorig jaar hebben geïnstalleerd, kunnen wij spreken dat Altius duurzaam, circuleer en zeer verantwoord bezig is met de toekomst.

  Iedereen alvast bedankt voor de medewerking.