• Kleding en sponsoring

 • Alle door Altius-teams te gebruiken kleding wordt aangeschaft via de club. Alleen door het bestuur goedgekeurde kleding mag worden gebruikt/aangeschaft.

  Wedstrijdkleding met sponsornaam en met Altiuslogo wordt eigendom van de club. Dit is alleen mogelijk voor de volgende groepen: senioren selectie, bovenbouw jeugd, onderbouw jeugd en alle seniorenteams. Regelen via Stichting ABC, die hiervoor een separate overeenkomst afsluit met de sponsoren.

  Wedstrijdkleding zonder sponsornaam en met Altiuslogo wordt eigendom van de club en het bestuur bepaalt door welk team deze kleding in een volgende periode gebruikt gaat worden. Hierbij wordt sterk rekening gehouden met het verzoek van de gever. Regelen via Theo Stouten. Kleding met sponsorcontract gaat voor.

  Overige kleding, zoals trainingspakken, inloopshirts etc. zonder sponsornaam maar met Altiuslogo wordt eigendom van de club en het bestuur bepaalt door welk team deze kleding in een volgende periode gebruikt gaat worden. Hierbij wordt sterk rekening gehouden met het verzoek van de gever. Regelen via Theo Stouten.

  Overige kleding, zoals trainingspakken, inloopshirts etc. met sponsornaam en met Altiuslogo, wordt eigendom van de club en het bestuur bepaalt door welk team deze kleding gebruikt gaat worden. Hierbij wordt sterk rekening gehouden met het verzoek van de gever. Separate vergoeding voor Altius minimaal € 150 per seizoen dat Altius het materiaal gebruikt. Regelen via Stichting ABC, die hiervoor een separate overeenkomst afsluit met de sponsoren.

  Hilversum, oktober 2017