• Kantine Nieuws

  De gezonde Kantine - Appels en bananen
  Zaterdag 27 januari kunnen we eindelijk weer ballen. Voor de teams onder 12 is er na de wedstrijd een tasje met appels en bananen. Voor het eigen team en voor de tegenstander.
  Wij zoeken nog iemand die mee wil helpen om de uitgifte te coördineren. Wat we verwachten? Dat je de teamleiders benaderd met de vraag of ze de tasjes fruit komen halen. En aan de ouders de vraag of ze het fruit in de kantine willen laten op eten, om zo de teamspirit te verhogen.


  8% Kantine Korting voor alle leden
  We geven maar liefst 8% bonus op de Knip - app of betaalpas. Als je dat omkeert, dan heb je dus 8% korting op je aankopen in de kantine.

  Hoe dit werkt?
  Je download op je smartphone de app: Knip.
  Je activeert deze. Let op. Als je een clubbetaalpas hebt, dan moet je hetzelfde mailadres gebruiken om de pas en de app te koppelen. Zodra je dat hebt gedaan, dan kun je de app activeren.Je hebt vervolgens een account waarop je credits kunt aankopen. Je kunt de aankopen op verschillende manieren doen. Vanaf je telefoon, opwaarderen. Vanaf je pc, opwaarderen. En je kunt automatisch opwaarderen instellen. Zodra je beneden een bepaald aantal credits komt, waardeert het systeem je rekening automatisch op met het bedrag dat jij hebt ingesteld.

  Betaalpas: iedereen die een betaalpas heeft, kan deze opwaarderen. Vervolgens kun je met de pas, of met de KNIP-app betalen.
  Heb je vragen over het gebruik of heb je hulp nodig bij installeren? Laat het ons weten. Dan helpen wij je op weg.

  Elektronisch betalen
  In de vorige nieuwsbrief is er al melding van gemaakt. Altius zou graag over gaan naar 100% elektronisch betalen. Waarom? Het wordt steeds duurder om contant geld te verwerken. De kosten die wij betalen aan de bank zijn extreem hoog. En het opnemen van contant geld (voor wisselgeld) is bijna onmogelijk. Kortom, we worden min of meer ook gedwongen.

  Tot nu zijn we al goed op weg. Inmiddels wordt 60% van alle betalingen met de Knip app of met de pin betaald. Nu dat laatste zetje nog.
  Help mee en doe mee.