• Jan Wilhelmus op 10 september overleden

  Vandaag ontvingen wij het droevige bericht dat Jan Wilhelmus op 75-jarige leeftijd is overleden. Jan kwam voor het eerst bij Altius toen zijn zoon Michael in september 1989 bij ons kwam voetballen. Vanaf het begin heeft Jan zich actief ingezet voor de club. Hij heeft vele functies bekleed en was bij heel veel activiteiten en evenementen betrokken. Was het niet in de organisatie dan hielp hij wel op een ander vlak mee.

   

  Jan is bij Altius onder meer leider geweest van jeugdteams, zat in de organisatie van het Pupillenweekend, was lid van de Jeugd- en Activiteitencommissie, voorzitter van de Seniorencommissie en hielp later bij de Accommodatiecommissie.

   

  De laatste jaren organiseerde hij, samen met vele andere vrijwilligers, met veel plezier en enthousiasme de Brakeldag. Hij heeft er mede voor gezorgd dat deze jaarlijkse clubdag zo groot is geworden. Enorm trots was hij dat hij zelf een paar maanden geleden zijn eigen Jan Wilhelmus Fairplay Cup kon en mocht uitreiken op de Brakeldag.

   

  Naast Altius had Jan nog een andere grote hobby: wielrennen. Dat kon hij goed combineren met zijn liefde voor Altius. Waar er ook gespeeld werd, hij kwam vaak op de fiets naar de uitwedstrijden van het eerste of naar een ander elftal dat op een mooie fietsafstand speelde.

   

  Vorige week zaterdag zagen we Jan voor de laatste keer bij ons op de club. Altius gaat Jan enorm missen. Wij zijn hem dankbaar voor alles wat hij voor de club heeft betekend.

  Onze gedachten gaan uit naar zijn vrouw Loes en naar zijn zoon Michael en zijn gezin. Wij wensen hen heel veel sterkte toe met dit grote verlies.

   

   

  Namens alle leden van Altius, 

  Het Bestuur

  De condoleance is vrijdag van 19.00 - 20.00 uur bij Dekker & Zn. op de van Riebeeckweg 45 te Hilversum.
  De crematieplechtigheid vindt plaats op zaterdag 15 september om 16.15 uur bij Crematorium Den en Rust te Bilthoven.