• Interview Richard Lieverst van Gerliko B.V., hoofdsponsor van V.V. Altius 1931

  Na een korte pauze is Gerliko Wapeningsstaal weer hoofdsponsor van Altius!! Tijd om wat vragen aan onze hoofdsponsor te stellen!

  Gerliko Wapeningsstaal is gespecialiseerd in het leveren en aanbrengen van wapeningsstaal t.b.v. funderingen, wanden en alle soorten betonvloeren met toebehoren, zoals het leveren en aanbrengen van isolatie en vloerverwarmingsslangen.

  Gerliko Wapeningsstaal maakt onderdeel uit van de Gerliko Group. Daartoe behoren ook Gerliko Belgie, Gerliko Duitsland, Gerliko Staalconstructie, Steel Con Servië en Steel Con in Macedonië.

  Richard Lieverst begon op zijn 18e met Gerliko Wapeningsstaal, samen met zijn broer Eddy. In de eerste jaren deden zij alles zelf. Overdag uitvoerend op de bouwplaats, ’s avonds het werk voorbereiden en uitrekenen.

  Rond het jaar 2000 nam de schaalgrootte enorm toe. Vanaf dan richten de broers zich op het management van hun onderneming.

  Hoe zou je jullie bedrijf willen omschrijven?

  We zijn flexibel en betrouwbaar en hebben kwaliteit hoog in het vaandel. We zijn onderscheidend, doordat we snel kunnen schakelen. Het is een platte organisatie waardoor er snel en direct gestuurd kan worden.

  Wat is jullie connectie met Altius?

  Wij en onze kinderen voetballen bij Altius. Mijn dochter is ook trainster/coach van het meidenteam JO9-4 bij Altius. Ik heb zelf 14 jaar in Altius 1 gespeeld, we zijn in die tijd één keer (1988) kampioen geworden.

  Wat spreekt je aan bij Altius?

  De gezelligheid en laagdrempeligheid van de club. Teamgenoten van vroeger kom ik nog steeds tegen en met een aantal voetbal ik nog steeds mee bij de veteranen.

  Wat is je eigen sportieve uitdaging?

  Dit jaar kampioen worden met de veteranen. Dit zit er ook echt in als we alle komende wedstrijden winnen!

  Welke boodschap zou je de jeugd van Altius mee willen geven?

  Dat het belangrijk is dat je een modus vindt tussen het beter worden en dat je het spelletje toch leuk blijft vinden.

  Heb je nog andere punten die je mee zou willen geven aan de leden?

  Dat Altius een club is voor iedereen en dat sfeer en gezelligheid het fundament is voor de club. Het zou mooi zijn als alle teams dit ook uitstalen en er nog meer een eenheid komt binnen de club.