• Info Jeugdleiders

 • Het ABC voor Altius jeugdleiders/-coaches

  Het bestuur van Altius wil u allereerst alvast bedanken voor het begeleiden van één van onze jeugdteams. Immers, voetbalvereniging Altius is afhankelijk van enthousiaste vrijwilligers die zich willen inzetten voor de club. U doet de club en de jeugdleden er een groot plezier mee en we hopen dat u er zelf ook veel plezier aan zult beleven.

  We vinden het belangrijk dat u goed geïnformeerd bent over wat de vereniging van u verwacht als jeugdleider/-coach, en wat u van Altius mag verwachten. Daarom heeft de Technische Commissie een handleiding gemaakt, waarin een aantal praktische en organisatorische zaken waar u als leider/coach van een jeugdteam mee te maken krijgt, alfabetisch op een rijtje zijn gezet. Meer algemene informatie is terug te vinden in de ‘’Informatiebrochure voor ouders en verzorgers’’, die is te vinden op de website. Mocht u toch nog vragen hebben, dan kunt u contact opnemen met de jeugdcoördinator van de desbetreffende leeftijdscategorie.

  Overigens, daar waar in dit abecedarium gesproken wordt over “jeugdleider/-coach” en “hij”, kan vanzelfsprekend ook gelezen worden “jeugdleidster/-coach” en “zij”.

  Wij wensen u heel veel succes.

  Het bestuur van v.v. Altius