• 16 september start Grote Clubactie

  Beste ouder/verzorger en lotenverkoper,

  Op zaterdag 16 september 2017 start de Grote Clubactie. Dit jaar doen wij ook mee en willen wij natuurlijk zoveel mogelijk loten verkopen. Want ons doel dit jaar is om het 30 jarig jubileum van het pupillenweekend te sponsoren en nieuwe pupillendoeltjes aan te schaffen.

  Hoe meer geld wij met zijn allen ophalen hoe groter het jubileumfeest van het pupillenweekend en hoe meer pupillendoeltjes! Help jij ook mee?

  Voor alle pupillen )8 t/m O13 liggen vandaag de boekjes met informatie brief klaar op het wedstrijdsecretariaat bij v.v. Altius. Aan de leiders en ouders wordt gevraagd deze boekjes te verspreiden onder alle teamleden.

  Een lot kost € 3,-. Van de opbrengst gaat maar liefst 80% (ofwel € 2,40 per lot) naar onze clubkas! Bovendien maken lotenkopers kans op fantastische prijzen met als hoofdprijs een geldbedrag van € 100.000,-! Hieronder vind je meer informatie over deze Clubactie.

  Superlot: Een Superlot vertegenwoordigt 50 loten en heeft een verkoopwaarde van € 150,- waarvan 80% naar de club gaat. Kopers kunnen Superloten via een eenmalige machtiging. Betaalt de koper per eenmalige machtiging, dan incasseert de Grote Clubactie € 150,- bij de koper en staan de 50 lotnummers op het bankafschrift. De clubcoördinator moet verkochte Superloten altijd registreren op clubactie.nl.

  Ieder verkocht Superlot geeft kans op het Grote Clubfeest wat Altius kan winnen t.w.v. € 5.000,-! Dus ouders die evt. een mini sponsoring willen doen, geef je op bij Christine van den Bosch.

  Wanneer is de actie?
  De Grote Clubactie 2017 start op zaterdag 16 september en loopt tot en met 22 november.

  LET OP: Vanaf zaterdag 16 september mag je beginnen met de lotenverkoop.

  Aan wie mag je verkopen?
  Je mag de loten verkopen aan wie je wilt, te beginnen bij je familie, vrienden, buren, enz. Daarnaast kun je langs de deuren gaan in jouw buurt, zodat je zoveel mogelijk loten verkoopt. Let op: lotenkopers moeten wel 18 jaar of ouder zijn!

  Verkoopboekje inleveren
  Is je boekje vol of ben je klaar met verkopen? Lever het dan in bij Christine van den Bosch vóór 20 november 2017. Zij zorgt ervoor dat het verder in orde komt.

  Verkoop 20 loten en ontvang van jouw clubcoördinator een gratis entreekaart voor een dagje uit*, en € 10,- shoptegoed bij Sportboxx.com!

  Help het doel van jouw vereniging te behalen door zoveel mogelijk loten te verkopen. Bij 20 of meer verkochte loten ontvang je van Christine van den Bosch een gratis entreekaart voor Bobbejaanland, Madame Tussauds of een dagje Schiphol*. Ook ontvang je € 10,- shoptegoed bij Sportboxx.com!

  Prijzen voor lotenverkopers; win een Playstation 4 met een spel naar keuze!

  Lotenkopers kunnen prijzen winnen. Maar ook jij, als lotenverkoper, kan geweldige prijzen winnen! Doe mee aan de Kids-verkoopwedstrijd en maak kans! De hoofdprijs is eenPlaystation 4 met spel naar keuze. Er zijn in totaal 167 prijzen! Ga voor meer informatie naar kids.clubactie.nl

  We organiseren ook een eigen verkoopwedstrijd.
  Voor het team die de meeste loten heeft verkocht, geven wij een teamuitje naar de Bioscoop met drinken en wat lekkers. Het moet dus een echte teamprestatie worden.

  Aan het eind van het jaar geven wij nog een Grote Clubactie Feest vanuit Altius, waarbij wij de top 3 verkopers bekend maken en een prijs uitdelen.

  Tip!

  Leg de lotenkopers aan de deur uit wat er met het geld gebeurt. Mensen willen graag weten waar hun geld aan besteed wordt. Ons doel van de Grote Clubactie in 2017 is het 30 jarig jubileum van het pupillenweekend te sponsoren en nieuwe pupillendoeltjes aan te schaffen. 

  Wij hopen op een geweldig resultaat. Heel veel succes met de verkoop van de loten!

   

  Met vriendelijke groet,

  Christine van den Bosch