• Gaat het seizoen voor Altius 2 mooi eindigen?

  Altius 2 staat in de nacompetitie en doet het daarin bijzonder goed.

  Met als resultaat dat het team op zaterdag 16 juni aanstaande de finale gaat spelen tegen en bij Buitenboys en wel om 12:30 uur in Almere.

   

  Nadat onze mannen eerst vorige week zaterdag het team van AFC met 3 ?? 2 hadden verslagen, moesten ze afgelopen zaterdag aantreden tegen De Meer. Doordat bij Altius het feest van de Brakeldag plaats vond, hebben onze vrienden van SV Loosdrecht hun splinternieuwe kunstgrasveld ter beschikking gesteld om de "thuiswedstrijd" van Altius 2 te spelen. We willen Piet Baas en zijn collega’s daarvoor natuurlijk enorm bedanken.  

   

  Het eerste kwartier kwam De Meer briesend uit de startblokken, maar "De Vrienden" werden er niet warm of koud van. Ze namen al snel het initiatief over en door zeer goed voetbal in de eerste helft, kwamen ze minimaal 5 keer één op één voor de keeper, maar zonder af te ronden.

   

  Toch wist Jan Kloet in de eerste helft één keer het doel te vinden en bracht hij de ruststand op 1 ?? 0. De tweede helft vertoonde ongeveer hetzelfde beeld, maar het werd al warmer en warmer en anders voelde het zo. De mannen van De Meer gingen nog voor hun kans, want zolang de stand ongewijzigd was, bleven ze hoop houden. Het laatste kwartier was het zelfs weer spannend, maar met een gezamenlijke inspanning, wisten onze mannen het op 1 ?? 0 te houden en gaan we ons voorbereiden op een fantastische finale aanstaande zaterdag op Sportpark Polderkwartier.

   

  Kom onze jongens aanmoedigen, zodat we het seizoen mooi kunnen afsluiten en na afloop bij Altius kunnen genieten van een heerlijk hapje van De Kroes en een koel drankje, bij het eerste Kroegentoernooi op het complex van Altius.