• Fysiotherapie

    Altius heeft voor de leden fysiotherapie beschikbaar!

     

    • Op alle woensdagen gedurende het voetbalseizoen is er van 17:45 tot 18:15 een gratis inloopspreekuur fysiotherapie voor alle spelers en speelsters van Altius. Dit inloopspreekuur wordt gehouden door Wouter Koetsier, manueeltherapeut bij Sportrevalidatie Hilversum. Zelf heeft hij jarenlang in de selectie van Altius gevoetbald en weet hoe graag je na een blessure weer op het veld wilt staan.
    • Je kunt terecht voor diagnose, advies en een korte behandeling. Als er meer aan de hand is kan er makkelijk doorverwezen worden naar de praktijk. Hier kan uitgebreider behandeld worden en waar nodig kunnen ook andere disciplines betrokken worden zodat je weer zo snel mogelijk op het veld staat.
    • Het inloopspreekuur is bij het verzorgingshok bij de oude kleedkamers. Bij blessures die niet kunnen wachten tot het inloopspreekuur, kan er contact opgenomen worden met Sportrevalidatie Hilversum via telefoonnummer 035-6217816 of e-mailadres info@sportrevalidatie-hilversum.nl. Je kunt dan – in de meeste gevallen – dezelfde dag nog terecht bij Wouter of één van zijn collega's!