• En we bekeren doooorrr!
  En we bekeren dooorrr!

  Fc Weesp 1 zo - vv Altius 1
  (1-1) 2-4
  2x Glenn Hemmers
  1x Enes Unlu
  1x Ruben Bakker
  Geel, Samir Didouch, Glenn Hemmers en Dominique Hassink.

  Wat een mooie voetbalmiddag was t weer.
  Zondag 2e klasser weesp stond op het menu.
  Het voorgerecht de warmingup zag er bij beide partijen min of meer hetzelfde uit.
  Het hoodgerecht de eerste helft, kansen voor beide elftallen. Beetje zoeken en uitproberen. Weesp kwam op voorsprong met een mooi schot in de kruising.
  Maar ik hoorde het al op de bank, Altius komt altijd terug van een achterstand.
  En dat gebeurde, Bilal el Morabet werd weg gestuurd op rechts met de bal en gaf m voor en bij de tweéde paal kwam Glenn Hemmers opduiken en schoot de 1-1 erin.
  Aan het einde van de eerste helft schoot er bij Bilal iets in zijn rug en moest hij het veld verlaten. We hopen dat t meevalt Bilal! Beterschap.

  De tweede helft werd het toetje en genieten, goed spel van Altius en slecht van Weesp met een mopperendé Mario Rijnsburger op de bank. Keer op keer werd de splijtende pass op Jordy Arp gevonden en het enige wat we ons kunnen verwijten is dat we niet meer doelpunten hebben gemaakt.
  De 1-2 was een mooie pass van Jordy op Enes en die slalomde rond de verdediging en schoot, goal. Wauw!
  Verdedigend kwamen we eigenlijk niet meer in gevaar, tot er op 2meter afstand keihard op t lichaam van Wietse werd geschoten, waar moest hij heen? Bal kwam op de arm en volgens de scheidsrechter bewoog hij zijn hand daarbij. Dus penalty en onze sluitpost Roy v Wagtendonk heeft er nog slecht van geslapen want hij raakte de bal nog met zijn vingers maar niet genoeg om de bal te keren, 2-2.

  Maar toen ging de Tornado blazen en weesp zag ze overal lunks en rechts langs hun heén vliegen.
  De 2-3 kwam van een voorzet van Stef Kaashoek en Ruben Baker scoort. En het laatste juichmoment van de voet van Jordy Arp op Glenn Hemmers die daarvoor ook nog eens een prachtig bal de lat liet kussen.

  De laatste 10 minuten speelde Weesp met 10, de keeper die veel ballen had tegen gehouden schoot de bal bij een uitbraak van Jordy keihard op een medespeler die niet meer verder kon.

  Een heerlijk diner was er voor geschotéld en dat smaakt naar meer dus gingen we op weg naar ons eigen praathuis om te smikkelen en te smullen van een portie beukennootjes en een glaasje grenadine rood.

  Volgende week weer competitie, derby uit bij Olympia.