• Eerste Ambassadeursavond van Altius krijgt zeker een vervolg!

  Het bestuur van Altius hecht veel waarde aan de inzet van alle mensen die meehelpen om alle ambities van onze mooie club waar te maken. Of het nu gaat om het verbeteren en verfraaien van onze accommodatie, het nog beter opleiden van spelers en trainers, het organiseren van alle evenementen of het gezellig en succesvol maken van onze horeca en kantine en al die andere dingen die bij een club moeten gebeuren: al die processen verlopen bij Altius steeds beter en dat is super om te zien!

  Wij realiseren ons dat dit alleen maar mogelijk is doordat al deze mensen zich als Ambassadeur van onze club manifesteren. En wij vinden dat dit hulde en een bedankje verdient.

  Daarom besloten we een speciale avond in het leven te roepen, "De Ambassadeursavond", waarbij onze vele harde werkers (bijna 200 bij Altius!!) zelf kunnen ontspannen, het liefst samen met hun partners. Zonder zorgen en, zonder kosten van een heerlijke avond genieten, onder het genot van een hapje en drankje, dat verdienen zij. Je leert elkaar kennen in een andere omgeving en merkt dat je samen een passie deelt. Het werd allemaal georganiseerd op 18 mei in Theater Santbergen in Hilversum.

  Om de avond muzikaal te begeleiden hadden we Fusebox ingehuurd. Zij presenteerden zich als volgt:
  Feest, gekkigheid en bovenal gezelligheid staan centraal. Als een achtbaan gaan de mannen door alle genres heen; van Backstreet Boys tot Hazes, langs AC/DC richting Nielson, door een looping naar The Beatles. Dat alles nét even origineler en met íets meer ballen dan je gewend bent. Als jij het naar je zin hebt?? hebben zij het ook. Fusebox verveelt nooit!

  Daar was geen woord aan gelogen. Voorzichtig en ingetogen kwamen de eerste mensen de dansvloer op en de avond eindigde in een spetterend feest, met verbroedering en een grote lach op ieders gezicht.

  Nog niet alle ambassadeurs hebben in de gaten dat ze iets gemist hebben, maar degenen die zijn geweest hebben zich uitstekend vermaakt. En volgend jaar doen we er gewoon nog een tandje bij!

  vv Altius
  Het bestuur